Bekijk The Equalizer 3 als eerste en met pizza én Italiaans bier!

Article
donderdag, 24 augustus 2023 om 15:30
the equalizer 3f1692626366
Stel je eens voor: je hebt in dienst van de overheid moeten moorden en bent nu gestopt met je werk. Dat is vast moeilijk om te verwerken. Welkom in de wereld van Robert McCall (Denzel Washington) die ons in een gloednieuw avontuur van The Equalizer meeneemt naar Italië.
The Equalizer is hot. Er zijn al twee eerdere delen succesvol gelanceerd en Denzel Washington is een waar kijkcijferkanon als het gaat om actiefilms. Bij zijn films heb je nooit een saai moment en wat dat betreft had Denzel net zo goed ooit eerder in zijn leven gecast kunnen worden als James Bond.

Waar gaat de film over?

Op 31 augustus is het tijd voor The Equalizer 3. In dit deel probeert Robert McCall in het reine te komen en alles wat hij de laatste jaren heeft meegemaakt op een rijtje te zetten. Dat doet hij in Zuid-Italië. En hoewel hem dat goed bevalt, staat er ook een verrassing te wachten: de Italiaanse maffia. Zo gebeurt het dat zijn vrienden en familie worden bedreigd door de maffia en dat is wanneer de ware killer omhoog komt. McCall zet alles op alles om zijn gezin te beschermen. Kortom, The Equalizer is weer een vanouds actievolle film waarbij een hoop bad guys op een pak slaag kunnen rekenen!

Equalizer voorpremière te zien op 7 verschillende locaties

Kinepolis biedt jou de kans om deze toffe film als eerste in Nederland te kunnen kijken. Dat doe je dus niet op 31 augustus, maar één dag eerder. Op 30 augustus word je met open armen ontvangen bij Kinepolis in Almere, Breda, Enschede, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Leidschendam en Zoetermeer.
En dat is niet alles, want zoals je gewend bent van Kinepolis wordt dit een speciale avond. De avond is namelijk omgedoopt tot ‘Italian Night’, wat inhoudt dat je niet alleen in de film naar Italië afreist, maar zelf ook mag genieten van een stuk pizza en Italiaans bier. Capito?!

Wat kost een ticket en waar koop ik dat?

Dus waar wacht je nog op? Reserveer alvast je tickets via deze link en ga met je vrienden of wie dan ook naar deze toffe avond. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Tickets zijn te koop voor 13,50 euro, dat is dus inclusief de pizza slice en het Italiaanse biertje.

De echte maffia

De eerste The Equalizer film verscheen in 2014 en de tweede in 2018. De opnames van deel drie zijn gedraaid bij de Amalfi-kust. We weten allemaal dat de échte maffia zich in Napels schuilhoudt. Dus met de opnamelocatie is geprobeerd een bepaalde vibe te pakken te krijgen voor deze film. Hoewel de rest van het verhaal fictie is, moet het toch spannend geweest zijn om nog net niet in het hol van de leeuw te filmen.
De eerste twee films hebben goede kritieken ontvangen en het eerste deel wordt nog altijd beoordeeld met een 7,2 op IMDB. Dus het zijn kwalitatief goede actiefilms.