Battlefield 1 Videoreview - Oorlog zoals nooit tevoren

Article
maandag, 24 oktober 2016 om 15:48
xgn google image
In Battlefield 1 nemen we een stapje terug in de tijd. We gaan naar de Eerste Wereldoorlog, een tijd van onrust en nieuwe innovaties. Geeft Battlefield 1 dit tijdperk juist weer en is terug in de tijd een goede zet geweest van EA? Kijk het in de Battlefield 1 videoreview!
Battlefield 1 is sinds 21 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. De game heeft een singleplayer en multiplayer die je allebei meenemen in een tijd van onrust en oorlog. In de singleplayer speel je verschillende karakters met ieder hun eigen verhaal. Battlefield 1 is ontwikkeld door Dice en uitgegeven door Electronic Arts.

Battlefield 1 Videoreview - Terug naar de Eerste Wereldoorlog

In Battlefield gaan we, in tegenstelling tot de voorgaande edities van Battlefield, een stapje terug in de tijd. Waar we in Battlefield 4 juist richting de toekomst gingen, is dat in Battlefield 1 dus juist niet zo. Of dat goed uitgepakt heeft, zie je in de Battlefield 1 videoreview.
Voor de volledige review check je de uitgebreide geschreven Battlefield 1 review! En wil jij nou kans maken op een Battlefield 1 Collector's Edition? Ga naar onze prijsvraag en geef antwoord op de drie vragen. Stuur deze op en wie weet heb jij straks de vette Battlefield 1 Collector's Edition in huis!