Battlefield 1 Collector's Edition unboxing + winnen!

Article
vrijdag, 21 oktober 2016 om 13:31
xgn google image
De Battlefield 1 Collector's Edition is binnen! Wij openen het pakket voor de camera om te kijken wat er precies in zit. Daarnaast mogen wij in samenwerking met Electronic Arts een Battlefield 1 Collector's Edition weggeven! Bekijk onze Battlefield 1 Collector's Edition unboxing om te zien hoe jij kans kan maken op deze vette Battlefield 1 editie.
Wil jij nou ook zo'n vette Battlefield 1 Collector's Edition? Dat kan, want in samenwerking met EA geven wij er eentje weg! Kijk in de video hierboven wat je precies krijgt met deze speciale uitgave van de game.
Wat moet je doen? Beantwoord de drie onderstaande vragen, stuur je antwoorden op naar [email protected] samen met je voorkeur voor platform, je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt één week om je antwoorden in te sturen, dus wees er snel bij.
  • Hoe heet het karakter waar je mee speelt in de Lawrence of Arabia War Story?
  • Wat is de naam van de tank in de Mud and Blood War Story?
  • Met hoeveel spelers speel je de nieuwe game mode: War Pigeons?

Veel goodies in de Battlefield 1 Collector's Edition unboxing

In de Battlefield 1 Collector's Edition zitten heel veel vette dingen. Zo krijg je een Steel Book, een stoffen Eerste Wereldoorlog poster, een Battlefield 1 kaartspel, een duivenpost buisje met DLC code, een patch, een premium verpakking en als kers op de taart een Harlem Hellfighter Statue. Bekijk de Battlefield 1 Collector's Edition unboxing om te zien wat er allemaal in zit.
Twijfel je nog of je de nieuwe Battlefield 1 wil kopen? Lees dan onze uitgebreide Battlefield 1 review!

Populair Nieuws