Bandai Namco games en downloadbare content om in de gaten te houden

Article
donderdag, 22 september 2016 om 9:00
xgn google image
Zoals elk bedrijf komt er een line -up. En omdat we onlangs in Tokio waren voor Bandai Namco, volgt hier een special met Bandai Namco games en downloadbare content die nog in de planning liggen. Dit zodat je in één overzicht makkelijk ziet wat eventueel straks voor jou interessant is!
Deze Bandai Namco games en downloadbare content zijn interessant om in de gaten te houden. De volgende games of downloadbare content zijn te vinden in deze special:
  • Dark Souls 3 DLC Ashes of Arandel
  • Tekken 7
  • Tales of Berseria
  • Sword Art Online
  • Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto
  • Digimon World Next Order
  • Dragon Ball Xenoverse 2
Niet voor niets had Bandai Namco één van de grooste stands op de Tokyo Game Show! Ben jij er klaar voor? Let's go!
bandai namco games en downloadbare content om in de gaten te houden 98175

Dark Souls 3: Ashes of Ariandel

De eerste in de reeks Bandai Namco games is Ashes of Ariandel, een DLC voor Dark Souls 3. Het is de eerste van de twee DLCs die voor Dark Souls 3 uitkomt. De releasedatum van de DLC valt op 25 oktober. Verdere informatie wordt later bekendgemaakt.
Nieuwe features zijn tot nu toe nieuwe wapens en armor. Nieuwe Sorceries, Miracles, Pyromancies en een nieuwe exclusieve map voor PvP genaamd Hollow Arena.
Meer weten? Lees dan vooral onze Ashes of Ariandel preview, want we hebben de game al gespeeld in Tokio!
bandai namco games en downloadbare content om in de gaten te houden 98176

Tekken 7

Tekken 7 is het zevende deel van Namco's Tekken serie. De game werd in 2015 al in het thuisland Japan uitgebracht als arcadespel en komt binnenkort ook naar de Playstation 4., Xbox One en Steam PC.
Tekken krijgt nu ook een verhaallijn. Net als Mortal Kombat dat gedaan heeft, werd het duidelijk dat ook Tekken een verhaallijn nodig heeft om de game wat meer levendigheid te geven. Meer over Tekken 7 lees je in de special van Rox.
Tekken is een classic onder de Bandai Namco games. De release voor Tekken 7 op console en PC is nog niet vastgesteld in Europa. De game wordt wel verwacht in begin 2017.
bandai namco games en downloadbare content om in de gaten te houden 98177

Tales of Berseria

Tales of Berseria is een Japanse RPG in ontwikkeling en gepubliceerd door Bandai Namco Entertainment. Het is alweer het 16e deel in de "Tales" series.
Tales of Berseria speelt zich af in "The Wasteland" geregeerd door de "Holy Midgand Empire". De in-game wereld focust zich voornamelijk op het bouwen van schepen en schepen technologie. The Wasteland zit vol met grote stukken land en eilanden, waar ook verschillende klimaten voorkomen. In die woestenij woont Malakim, een slaaf van de mensen.
The Wasteland wordt geteisterd door een ziekte genaamd "Daemonblight" die mensen verandert in geweldadige monsters. Er schijnt een "savior" te bestaan in de wereld, kan hij The Wasteland ontdoen van de Daemonblight?
De game is uitgebracht op 18 augustus in Japan voor PS3, Ps4 en Windows PC.. De game wordt in 2017 wereldwijd uitgebracht voor PS4 en Winows PC.
bandai namco games en downloadbare content om in de gaten te houden 98178

Sword Art Online

Sword Art Online 2 is voorlopig aan het einde gekomen. Maar niet getreurd, er is een film aangekondigd. De releasedatum voor Sword Art Online Movie: Ordinal Scale zal ergens in 2017 vallen.
Sword Art Online heeft ook een Tv serie gebasseerd op het boek van auteur Reki Kawahara. In dit boek volg je protagonist Kirito die vecht om te overleven in een VRMMORPG (Virtual Reality Massively Multiplayer Online Role Playing Game). Wat het verhaal van de nieuwe film betreft, zal dit om een origineel verhaal gaan.
Verder is er nog geen Sword Art Online 3 aangekondigd, dus houd dit in de gaten. Als dit gebeurt, zal het waarschijnlijk aangekondigd worden nadat de fillm wordt uitgebracht.
bandai namco games en downloadbare content om in de gaten te houden 98179

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto DLC

Naruto fans opgelet, De Road to Boruto DLC release datum valt op 3 februari 2017. De DLC brengt een hoop waar voor je geld. De DLC wordt uitgebracht op de PS4.
In deze DLC wordt uiteraard nieuwe content verzorgd en daarnaast zullen alle drie de voorgaande DLC's bij Road to Boruto inbegrepen zitten. Verder laat Bandai Namco nog weten dat er voor deze DLC een nieuw verhaallijn is geschreven, speciaal voor de game.
bandai namco games en downloadbare content om in de gaten te houden 98180

Digimon: World Next Order

Digimon: World Next Order is een Digimon RPG ontwikkeld en geproduceerd door Bandai Namco. De game bevat een open world en lijkt qua gameplay een beetje op Digimon World, Re;Digitize and Decode.
Het verhaal van de game draait om twee hoofdpersonen: De Japanse derde jaars high school studenten Takuto en Shiki. Takuto was in zijn jeugd een gepassioneerde Digimon fan, hij deed zelfs mee aan een nationaal toernooi. Vergezeld door vrienden volgt de speler zijn avontuur door de "Digital World".
De game is al uitgebracht voor PS Vita in Japan in maart 2016. De PS4 versie wordt begin 2017 gelanceerd in het Westen.
bandai namco games en downloadbare content om in de gaten te houden 98183

Dragon Ball Xenoverse 2

Dragon Ball Xenoverse 2 is een MMORPG gebasseerd op de Dragon Ball Z series en wordt ontwikkelt door gamestudio Dimps voor Xbox One, Ps4 en PC.
De release datum valt op 28 october in Europa. In Xenoverse 2 krijgt de speler de optie om zijn eigen "Z-Fighter" te maken. Deze moet de speler levelen doormiddel van vechten tegen andere spelers, het doen van queestes en nog veel meer.
Dit is één van de Bandai Namco games waar nogal wat ophef over is, in de gaten houden dus.

Populair Nieuws

Laatste Reacties