Wie zijn de Assassin's Creed Syndicate historical characters?

Article
vrijdag, 16 oktober 2015 om 14:51
xgn google image
Ubisoft kwam vandaag met een nieuwe trailer voor Assassin’s Creed Syndicate, namelijk de Historical Characters trailer. Maar wie zijn al die mensen nu eigenlijk precies? Zodat je niet de hele encyclopedie erbij hoeft te pakken, leggen wij hier uit wie de Assassin's Creed Syndicate historical characters precies zijn.
Tijdens jouw missie om Londen te bevrijden zul je verschillende historische karakters tegenkomen. In de trailer maakten we kennis met Florence Nightingale, Charles Dickens, Alexander Graham Bell, Karl Marx, Charles Darwin en Queen Victoria.
De meesten van deze historische figuren zul je wel kennen uit de geschiedenisboeken. Toch kan enige opfrissing van je geheugen natuurlijk geen kwaad. Bereid je daarom voor op de release van Assassin’s Creed Syndicate met leesvoer over de personages!
assassin's creed syndicate historical characters

Florence Nightingale

Florence Nightingale leefde van 1820 tot 1910. Ze heeft in haar tijd voor veel veranderingen gezorgd: zo was ze een van de grondleggers van het moderne verzorgingsstaat en richtte ze een van de eerste scholen voor verpleging op. Ze is uiteindelijk bekendgeworden als de grondlegger voor moderne verpleegkunde.
Florence wilde het lot van de armen, zieken en gewonden verbeteren. Ze deed hiervoor ervaring op in het verzorgen van zieken, maar in die tijd was verpleging nog geen vak zoals we dat nu kennen. Ze heeft tijd doorgebracht in Duitsland en Frankrijk om daar zieken te verzorgen.
Tijdens de Krimoorlog werkte Florence op de ziekenafdeling van een kazerne, waar ze merkte dat veel soldaten stierven vanwege slechte hygiëne. Ze wilde de regering ervan overtuigen dat de meeste soldaten niet stierven vanwege verwondingen, maar vanwege het gebrek aan goede zorg. Om haar bevindingen overzichtelijk te presenteren ontwikkelde ze het pooldiagram.
Ze heeft een school voor verpleegsters opgericht in Londen, een van de eerste opleidingen in dit vak. Ook schreef ze een boek genaamd Notes on Nursing, What It Is, and What It Is Not, wat wordt gezien als het eerste moderne handboek voor de verpleging van zieken.
Later in haar leven werd ze zelf ziek, maar bleef leiding geven aan een team wetenschappers. Ze ontwikkelde theorieën die tot belangrijke sociale hervormingen geleid hebben. Vanwege haar inzet voor gezondheidszorg, onderwijs en inkomenszekerheid voor iedereen is ze een belangrijke grondlegger voor de moderne verzorgingsstaat.
80124

Charles Dickens

Charles Dickens leefde van 1812 tot 1870. Hij was een van de belangrijkste Engelse schrijvers tijdens het Victoriaans tijdperk, en bleef voor lange tijd de populairste schrijver van Engeland.
Zijn bekendste werken zijn onder andere Oliver Twist, David Copperfield, Great Expectations en A Christmas Carol. Zijn boek A Tale Of Two Cities is meer dan 200 miljoen keer verkocht, waardoor dit boek zeker te vinden is in top tien lijstjes van de bestverkochte boeken ter wereld. Vanwege verschillende tellingen en boeken die bekeken worden is de plaats in deze lijstjes niet altijd hetzelfde: in sommige lijstjes staat dit boek op de zevende plek, in sommige op de tweede.
In zijn verhalen stelt hij vaak de sociale misstanden van zijn tijd aan de kaak, bijvoorbeeld door het benadrukken van de slechte positie van de armen. Andere typerende kenmerken van zijn werk zijn de humor, cartoon-achtige personages en de verhaalopbouw.
80125

Alexander Graham Bell

Alexander Graham Bell leefde van 1847 tot 1922. Deze Schotse uitvinder is onder andere verantwoordelijk voor de uitvinding van de telefoon. Bell kwam uit een familie van spraakleraren, die dove kinderen leerden te spreken. Het gezin emigreerde naar Canada, waarop Alexander naar Boston verhuisde om les te geven aan doofstommen, en opende een school voor dovenleraren.
Daar begon hij onderzoek te doen naar het elektronisch overdragen van geluid. Hij richtte zich op het zichtbaar maken van spraak. In 1876 diende hij zijn patentaanvraag voor de telefoon in. Daarna richtte Bell samen met zijn financier de Bell Telephone Company op, wat nu bekend staat als het Amerikaanse bedrijf AT&T, een van de grootste bedrijven ter wereld.
80126

Karl Marx

Karl Marx leefde van 1818 tot 1883. Deze Duitse filosoof was een van de grondleggers van de arbeidersbeweging, en Marx was bovendien een centraal figuur in de geschiedenis van het socialisme en het communisme. Zijn ideeën hebben belangrijke invloed gehad op filosofie, economie, sociologie en historiografie.
Karl Marx heeft een aantal belangrijke en invloedrijke werken op zijn naam staan, namelijk het Communistisch Manifest en Das Kapital. Bovendien is de stroming marxisme op zijn werk en denkbeelden gebaseerd. Hij emigreerde in 1850 naar Londen, waar hij de rest van zijn leven heeft doorgebracht.
80127

Charles Darwin

Charles Darwin leefde van 1809 tot 1882. Hij staat bekend om zijn evolutietheorie. Volgens Darwin is evolutie gebaseerd op natuurlijke selectie, wat inhoudt dat de organismen die beter bij hun omgeving passen, meer kans hebben om te overleven. Dit staat ook wel bekend als Survival of the Fittest.
Hij heeft verschillende werken geschreven, waarvan de meest bekende On The Origin Of Species is. Darwin heeft grote invloed gehad op zowel de wetenschap als de maatschappij. De ideeën en theorieën van Darwin zorgden voor een revolutie in de biologie: namelijk dat evolutie algemeen geaccepteerd werd, maar Darwin kreeg ook veel kritiek te verduren van mensen die het niet met zijn denkbeelden eens waren.
80128

Queen Victoria

Queen Victoria leefde van 1819 tot 1901. Ze was bijna 64 jaar lang koningin van het Verenigd Koninkrijk, en haar regeerperiode staat bekend als het Victoriaanse tijdperk. Dit tijdperk zien we natuurlijk terug als de setting in Assassin's Creed Syndicate.
Tijdens het Victoriaanse tijdperk bereikte de Industriële revolutie zijn hoogtepunt, en dit tijdperk was bovendien een periode van grote economische en technologische vooruitgang, maar ook van sociale veranderingen. Denk maar terug aan de personen en uitvindingen die op de vorige pagina's zijn besproken. Bovendien bereikte het Britse Rijk onder Victoria's gezag zijn hoogtepunt: onder haar regering groeide het Britse Rijk uit tot het grootste rijk in de geschiedenis, waardoor Victoria regeerde over gebieden in alle delen van de wereld.
Ze wordt ook wel de grootmoeder van Europa genoemd, omdat haar kinderen en kleinkinderen huwelijken aangingen die bijna alle Europese vorstenhuizen aan elkaar verbonden.
Wat voor rollen deze personages precies gaan spelen, is nog niet bekend. Wel laat de trailer zien dat deze personages jou zullen helpen tijdens je missie om Londen te bevrijden. Bovendien blijkt uit de trailer dat er genoeg interactie met deze mensen zal plaatsvinden in de game. Assassin's Creed Syndicate komt op 23 oktober uit voor de Xbox One en PS4 en op 19 november voor de PC.