Armen van ARMS personages - Wat kun je verwachten?

Article
zaterdag, 20 mei 2017 om 10:18
xgn google image
In de ARMS Nintendo Direct is al een heleboel verteld over de verschillende fighters. De focus werd voornamelijk gelegd op de vele verschillende armen die je je ARMS personages kunt geven. Hier laten wij een mooi overzicht zien wat je allemaal van de personages kunt verwachten.
Je kunt alle verschillende armen in een heleboel verschillende combinaties gebruiken. Hierdoor kun je personages geheel naar je eigen hand zetten.

ARMS personages en hun armen

ARMS kent een heleboel personages. Enkele van deze personages kwamen al aan bod in ons artikel over de nieuwe personages die ARMS uit de doeken doet. Nu is ook bekend welke ARMS je allemaal kunt gebruiken voor deze personages.

Spring Man

Alhoewel de haren van dit personage er misschien nep uitzien, is het een sterk personage dat snelle aanvallen uit kan voeren. Deze aanvallen kan ze uitvoeren met drie verschillende arms. Zo kan ze aan de slag met de Toaster, wat een vurige vuistslag is. Ook weet ze snel toe te slaan met haar Boemerang ARMS en de Drietander, armen die drie verschillende projectielen op haar vijand afschieten.
111594

Mechanica

Dit personage is niet geboren met uitrekbare armen, maar die heeft ze zelf gemaakt. Daarnaast beschikt deze vechter over de mogelijkheid om te zweven. De vechter gaat aan de slag met zijn Revolver ARMS, waarmee hij elektrische kogels kan afschieten. Ook kun je Mechanica voorzien van de armen Suersloper om hard mee te slaan en een Kernraket om zo te zorgen dat raketten je tegenstander na zullen jagen.
111595

Ninjara

Ninjara is een ninja die meevecht voor zijn profielwerkstuk. Met zijn Chakram ARMS kan hij een zijwaartse aanval uitvoeren die je tegenstander niet aan zal zien komen. Ook kan hij tijdens ontwijken en bewegen eventjes verdwijnen en heeft hij ARMS die Afstrapper heten. Zijn derde mogelijke ARMS is een Drieklapper diie, mits goed opgeladen, flinke schade aan kan brengen bij je tegenstander.
111596

Master Mummy

Dit personage moet het voornamelijk hebben van zijn domme zware kracht. Zo kent hij armen die Kolossos heten, waarmee hij enorme zware aanvallen kan uitvoeren. Wanneer de aanval wordt opgeladen, is de schade enorm. Weel is Master Mummy enigszins traag met deze armen. Verder heeft hij de Verberus waarmee hij drie vuurballen kan afschieten en de Fenniks waarmee hij vuurkogels met hoge nauwkeurigheid kan afvuren.
111597

Kid Cobra

Dit personage wil via het ARMS toernooi meer kijkers voor zijn extreme livestreams. Hij komt hiervoor ijskoud uit de bocht met de Colerang ARMS, die een ijskoude aanval met een wijde boog uit zullen vuren. Ook kan hij vijanden goed in een hoek drijven met zin Zwarte Mamba armen en Hydra armen, die drie kogels afschiet.
111598

Ribbon Girl

Ribbon Girl, een meisje met prachtige linten, mengt zich ook in de strijd. Pas maar op, want ze is erg snel met haar ARMS die Sterrenstorm worden genoemd. Ook kan zij mensen met de Stroomstootarmen goed verlammen via stroomschokken. Is dat niet voldoende? Pas op voor haar Constrictor, waarmee je flink tekeer kunt gaan met armen die als een zweep werken.
111599

Min Min

Min Min is een Chinees meisje dat kan vechten met een drakenarm en armen die zijn gemaakt van noedels.
Om te beginnen heeft ze armen die de Laserdraak worden genoemd. Hiermee schiet ze gloeiend hete laserstralen op haar vijanden af. Ook kan ze met haar Igantarmen een flinke zware aanval uitvoeren. Net alsof ze een flinke wegwerpkogel op haar vijand afschiet. Haar laatste arm-mogelijkheid heet de Ramram, wat een grote vurige boog is.
111600

Helix

Wat krijg je als een experiment mislukt?
Dan krijg je Helix, een genetisch wezen dat met zijn de armen Slijmbal het zicht van zijn vijanden zodanig kan beperken, dat het hem in een zeer gunstige positie kan zetten. Verder kan hij doeltreffende aanvallen uitvoeren zie de Winterdraakarmen. Uiteindelijke laat het personage zien dat verdediging de beste aanval is met zijn Falanx.
111601

Byte & Barq

Het gaat hier om een duo van twee robots. Een ervan is een robothond die vijanden op een eigenwijze manier af probeert te leiden. In eerste instantie kan het duo de Bliksemrakt gebruiken, wat hittezoekende projectielen afschiet. Ook kun je je vijand omringen met vuur met een Sterrenschot. Wil je de vijand flinke schade toebrengen dan heb je de Voltreffer.
111602

Twintille

deze filmster maakt voornamelijk misbruik/gebruik van haar sterralures. Zo kan rivalen tot het bot bevriezen met haar Vriesvuist. Met de armen Parasol kan ze een aanval van een vijand met heel veel flair blokkeren. Uiteindelijk heb je nog de Dondervogel. Twintille schiet namelijk een vogel op je vijand af, als het ware het een kogel is.
Wil je meer weten over ARMS? Lees dan onze uitgebreide ARMS Hands-On.