American Made DVD en Blu-ray release in aantocht - Win hem nu alvast!

  Acteur Tom Cruise schittert in deze nieuwe thriller als drugspiloot voor Pablo Escobar. 17 januari is de release van de American Made DVD en Blu-ray en wij geven beide versies van de film twee keer weg! Bekijk de video bovenaan voor een exclusief kijkje achter de schermen en lees hieronder hoe je kans maakt op deze toffe prijs.

  David James

  American Made gaat over het waargebeurde verhaal van Barry Seal. Deze piloot smokkelde drugs voor Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. De CIA komt erachter en rekruteert hem voor een undercoveroperatie. Spanning alom dus, want het is maar de vraag of dat goed gaat.

  Zo maak je kans op de American Made DVD of Blu-ray

  We hopen jou natuurlijk blij te maken met deze leuke prijs! We geven de film maar liefst twee keer op DVD en twee keer op Blu-ray weg. Lijkt dit je wel wat en wil je kans maken op deze prijsvraag, dan moet je het volgende doen.

  • Geef antwoord op de volgende vraag: wat vind jij de beste film van Tom Cruise (+ korte uitleg)? Laat je antwoord weten onder dit artikel: ââââââTop 10 beste Tom Cruise films. Ondanks dat de beste man nog geen Oscar heeft gewonnen, mag hij inmiddels wel terugkijken op een behoorlijk indrukwekkende lijst aan films.
  • Stuur een e-mail naar prijsvraag@xgn.nl met je XGN gebruikersnaam, voor- en achternaam, postadres en een leuke uitleg waarom je de film graag wilt winnen óf plaats een leuke reactie onder dit artikel waarom je de film graag wilt zien. Vergeet niet aan te geven of je de film op Blu-ray of DVD wilt hebben

  Veel succes met de prijsvraag en houd onze website in de gaten voor meer prijsvragen! Je kan een week meedoen met de prijsvraag. Winnaars krijgen nadien vanzelf hun prijs opgestuurd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.