Alle Titans uit Godzilla: King of the Monsters (zonder spoilers)

Article
woensdag, 05 juni 2019 om 13:11
alle titans uit godzilla king of the monsters zonder spoilers 151403 2
Godzilla: King of the Monsters is de nieuwste film uit het zogenaamde ‘MonsterVerse’. Dit is een reeks aan films die gaan over onder andere de grote Japanse Kaiju monsters en de gigantische gorilla King Kong. King of the Monsters is volgestopt met meerdere Titans waaronder natuurlijk Godzilla zelf. Dit zijn alle Titans die voorkomen in de film op een rijtje.
Dit artikel bevat geen spoilers voor Godzilla: King of the Monsters. Je kunt het dus veilig lezen want alle Titans die in dit artikel besproken worden zijn te zien in de trailers die voor de film zijn uitgebracht.

4. Mothra

Mothra is een reusachtige mot die vooral haar vleugels gebruikt tijdens gevechten. Met haar vleugels kan ze windvlagen creëren waarmee ze haar vijanden omver blaast. Ze heeft daarnaast veel andere insectachtige aanvallen. Zo kan ze giftige angels afschieten en met haar voelsprieten lasers afvuren.
In haar normale stand heeft Mothra een bruine standaard mot kleur. Al belandt ze in de ‘imago’ staat dan verandert ze in het kleurrijke wezen dat wij in de trailers voor King of the Monsters zagen. In tegenstelling tot veel andere Titans staat Mothra meestal aan de goede kant. Haar sterkste kracht is dat ze letterlijk onverslaanbaar is. Ze kan namelijk reïncarneren door middel van de eieren die ze legt. Dat is nou eens handig!
151404

3. Rodan

Een andere Titan die in de film voorkomt is Rodan. Rodan vertoont qua uiterlijk veel overeenkomsten met de het dinosaurussoort Pteranodon. Hij is een vliegend wezen dat een reptielachtige huid heeft. Tijdens gevechten gebruikt Rodan vooral zijn mogelijkheid om te kunnen vliegen.
Door op zeer hoge snelheid te vliegen kan hij schokgolven creëren en met zijn vleugels kan hij daarnaast andere monsters gemakkelijk oppakken. Hij maakt ook gebruik van zijn bek, klauwen en scherpe spikes voor zijn aanvallen. Rodan heeft een rol gespeeld in meerdere Godzilla films en wordt vaak als slechterik neergezet.
151405

2. King Ghidorah

King Ghidorah, ook wel ‘The Three-Headed Monster’ genoemd, is de aartsrivaal van Godzilla. De gemene driekoppige draak is een van de meest populaire Titans uit de wereld van Godzilla. Met zijn drie koppen en krachtige gravity beams is hij daarnaast een van de sterkste monsters. Met deze gravity beams kan hij zelfs in een klap en hele woonwijk wegvagen.
In de trailer is te zien hoe Ghidorah de strijd aan gaat met Godzilla. Het driekoppige monster is dan ook speciaal naar onze planeet gekomen om Godzilla’s positie als ‘King of the Monsters’ in te nemen en tegelijkertijd alle levende wezens uit te roeien. Maak dus je borst maar nat Godzilla.
151406

1. Godzilla

Wie houd er nu niet van Godzilla? Het gigantische dinosaurusachtige monster met als titel ‘The King of Monsters’ wordt al jarenlang gezien als een van de meest bekende pop-cultuur iconen en is ondertussen in 34 films verschenen. Vanwege zijn grote proporties kan hij een stad binnen no-time verwoesten en de andere monsters krijgen het knap lastig als ze met hem te maken krijgen. Zijn bekendste aanval is natuurlijk zijn atomische, neon-blauwe plasmastraal.
In 2014 maakte Godzilla zijn intrede in het MonsterVerse met film ‘Godzilla’. In de film zagen we hoe Godzilla tevoorschijn kwam om de Muto monsters te verslaan. Hierdoor werd hij, ondanks zijn verwoestingen, gezien als held. In het vervolg King of the Monsters moet hij het opnemen tegen een paar van de bekendste monsters uit de wereld van Godzilla.

Vervolg op Godzilla The King of Monsters

Dit waren alle Titans uit de nieuwe Godzilla film. Alle vier zijn het unieke monsters die vooral erg veel schade aan kunnen richten. Het is erg vet om op het grote doek te kunnen zien hoe Godzilla ze te lijf zal gaan. Het vervolg op The King of Monsters is ook al aangekondigd. In deze film genaamd Godzilla vs. Kong neemt Godzilla het op tegen de bekende gorilla King Kong uit Kong: Skull Island.
Wat vindt jij de meest vette Titans uit Godzilla King of the Monsters? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties