AliExpress aanraders! De beste gadgets voor het najaar

Article
zaterdag, 29 augustus 2020 om 13:00
aliexpress 2 471f1595426989
Iedereen is bekend met AliExpress en haar scala aan gadgets die je vaak voor een zacht prijsje kunt vinden. Ook nu de zomer bijna voorbij is, is het tijd voor weer flink wat koopjes. De beste aanraders als het op gadgets voor het najaar aankomt, zetten we voor jou op een rijtje.

Draagbare Mini Projector

Hoewel de zomer langzaam maar zeker haar einde nadert, is het geen onverstandig idee om een mini-projector in huis te halen. Hiermee kun je iedere omgeving handig omtoveren in een bioscoop. Al helemaal handig gezien bioscopen nog steeds in een vrij gelimiteerde variant films aanbieden.
Daarbij is het heerlijk om in de open lucht van een film te genieten. Heel veel meer dan een projector, wat stroom en een wit doek (of groot laken) heb je dan ook niet nodig om een lekker filmpje te kijken. De beeldkwaliteit is wel 1080 Full HD, maar daar zullen de meeste gebruikers meer dan tevreden mee zijn.
nintendo switch 3061236 1920f1602575948

Transparante Nintendo Switch Case

Nu de Nintendo Switch weer langzaam maar zeker aan te slepen is, wil je natuurlijk ook een goede hoes om ervoor te zorgen dat je dure console niet kapot gaat. Gezien je de Switch als handheld mee kunt nemen, is het stootgevaar een stuk groter. Zorg er daarom voor dat je je console goed beschermt met een mooie, transparante case!
Dankzij AliExpress hoef je slechts een paar euro te spenderen aan een goede hoes. Tevens is er ruimte open gelaten om de kickstand gewoon te blijven gebruiken. Hierdoor kun je dus nog steeds van alle features van de console gebruikmaken.
400 in 1 gameboy retrof1598283303

400 In 1 Gameboy Retro

Wie kan zich de dagen van retro-games vol vreugde en onbezonnenheid nog heugen? Wij in ieder geval wel en dankzij de 400 in 1 Gameboy Retro kunnen we deze herbeleven. Bij AliExpress.nl is deze kleine spelcomputer met in totaal 400 games voor slechts een paar euro te vinden.
Natuurlijk krijg je ook een oplader meegeleverd, wat ook wel nodig is want de batterij is niet al te groot (800Ah). Ook is de handheld aan te sluiten op de televisie en als je voor de optie met tweede controller kiest, zijn er zelfs games beschikbaar om co-op te spelen. Een topdeal is het dus zeker!
xiaomi mi tv 4sf1598283861

Xiaomi Mi LED TV 4S

Als laatste is er ook nog de Xiaomi LED TV van 43 inch die via AliExpress.nl voor honderd euro minder dan gebruikelijk over de toonbank gaat. De televisie kost standaard namelijk minstens 350 euro. Dat is dus een hele goede deal gezien het hier wel om een 4K TV gaat!
De deal heeft te maken met een speciale actie van AliExpress.nl zelf. Hierdoor is grote korting te vinden op bekende merken. Voor de televisie geldt dan ook meer dan 40 procent korting en dus kun je die aanbieding eigenlijk niet laten liggen!