Buiten gamen niet populair - Ook bij mooi weer zitten gamers binnen

Article
door Anoniem
donderdag, 09 juli 2015 om 13:15
xgn google image
Als het buiten warm weer is, dan is buiten gamen nog steeds niet populair. Dit blijkt uit de poll van vorige week die op XGN stond. In deze poll werd de vraag gesteld: Wat doe jij wanneer het mooi weer is? Benieuwd wat de XGN-bezoekers doen tijdens dit mooi weer? Lees dan snel verder.
De afgelopen week was het bijzonder warm in Nederland, de temperatuur tikte zonder problemen boven de dertig graden. Dat ben je in Nederland natuurlijk niet gewend, want het is hier vaak minder mooi weer. Tijdens dit mooie weer doet iedereen iets anders, van een terrasje pakken tot gamen, het gebeurt allemaal. Wat doen de XGN bezoekers tijdens dit weer?
De drie meest uitgeoefende activiteiten zijn nog even geheim gebleven, deze vind je op de volgende pagina's.
  1. Zie volgende pagina's
  2. Zie volgende pagina's
  3. Zie volgende pagina's
  4. Zwemmen in het zwembad
  5. Helemaal niks
  6. Terras bezoeken
  7. Zwemmen in de zee
  8. Sporten
  9. XGN checken (deze moet hoger hé haha)
  10. Buiten gamen
  11. Film checken
  12. Slapen
  13. Wandelen
  14. Op zoek naar een gadget
  15. Film checken in de bioscoop

3. Relaxen buiten

Er zijn genoeg XGN-bezoekers die tijdens het mooie weer lekker buiten zitten. Deze bezoekers gaan tijdens het mooie weer even niet gamen, maar genieten buiten van het mooie weer. Heel groot is dit percentage niet, want het gaat maar om 12 procent van de XGN-bezoekers. De rest heeft andere activiteiten tijdens dit mooi weer.
De afgelopen weken was het ook erg warm voor Nederland, niet iedereen houdt het evengoed vol buiten. Deze die-hard XGN-bezoekers kunnen het wel buiten volhouden. Pak een sapje of een biertje en lean back.

2. Werken

Wow, dit zijn gemotiveerde XGN-bezoekers! Deze bezoekers werken gewoon, ondanks het warme weer. Het gaat hier om 22 procent van alle XGN-bezoekers, dit zijn er behoorlijk veel. Deze die-hards verdienen sowieso een applausje.
Dit mooi weer kwam natuurlijk net toen de zomervakantie voor de meeste scholen begon, dus dan werken veel XGN-bezoekers ook nog extra. Werken jullie net zo hard in dit weer als normaal? Laat het weten in de comments.

1. Binnen gamen

De meeste XGN-bezoekers zijn ondanks het mooie weer nog steeds binnen aan het gamen. Dan is het een keer mooi weer in Nederland, zitten ze nog binnen te gamen. Dit is niet heel gek, want soms is het ook gewoon te warm buiten. Met de komst van The Witcher 3 heb je natuurlijk alle redenen om binnen te zitten.
Wie zegt trouwens dat je binnen niet van de zomerse vibe kan genieten? Heb je ooit de specials met de 5 beste zomer games gelezen? Genoeg zomerse sfeer te vinden in die games, kan je alsnog virtueel op vakantie.

Populair Nieuws