Wat wordt Bethesda's aankondiging? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 18 april 2015 om 15:00
xgn google image
Goedemiddag. Nee, de XGN Doe Mee gaat het niet hebben over die fantastische trailer van Star Wars VII en nee ook niet over GTA V op de PC. Waar dan wel over? De Doe Mee praat vandaag over dat bedrijf wat Fallout en The Elder Scrolls maakt!
De vorige keer was de vraagstelling wat nou jouw favoriete indie-game was. De horrorsensatie Five Night's At Freddy's, diens opvolgers en Ori and the Blind Forrest passeerden allemaal de revue. Toch kan er maar één reactie de winnaar zijn en deze week is dat the commander:
Gunpoint, een game die relatief onbekend is en ook bij de XGN Doe Mee geen belletje deed rinkelen. Het wordt tijd om eens in die wereld van Gunpoint te gaan duiken dus. De XGN Doe Mee is trouwens zelf erg gecharmeerd van het simpele Limbo, een spelletje wat op dit moment op bijna elk bedenkbaar platform te spelen is. Als één van de XGN'ers dat nog niet heeft gedaan, gaat dat dan snel doen!
Maar genoeg gebazel over indie-games, tijd voor onze nieuwe stelling! En hij is lekker uitgebreid, dus jullie mogen helemaal losgaan. Onze stelling is:

Wat wordt Bethesda's aankondiging?

Vandaag liet Bethesda namelijk een internationale uitnodiging voor de gamepers rondgaan op het internet. De studio houdt namelijk tijdens de E3 een eigen persconferentie - voor het eerst! Op het plaatje zijn enkele personages te zien, zoals: BJ Blazcowicz uit Wolfenstein, een demon uit DOOM, Sebastian uit The Evil Within en enkele Elder Scrolls-karakters. Grote afwezige op het plaatje is de Pipboy uit de Fallout-franchise.
Natuurlijk is het mogelijk dat Bethesda 'the best for last' bewaart, of het is een heel somber teken voor de Fallout-liefhebbers. Maar wij gaan nu nog niet zitten doemdenken, wij zijn benieuwd naar jullie mening! Want, wat wordt die aankondiging van Bethesda. Wordt het één van de bovenstaande games of gaat de studio iets compleet nieuws aankondigen?
Jullie 'opdracht' voor deze week is dan ook simpel: vertel ons wat jij denkt dat Bethesda gaat aankondigen. Het kan niet gek genoeg, dus ga helemaal los op The Elder Scrolls VI: In Space of iets dergelijks. We zijn razend benieuwd naar jullie knotsgekke reacties. Een fijn gameweekend gewenst!