WIN - A Monster Calls tickets prijsvraag

Article
woensdag, 01 februari 2017 om 15:20
xgn google image
Vanaf 2 februari draait A Monster Calls in de Nederlandse bioscopen. Wil jij tickets winnen voor deze dramatische fantasiefilm? Doe dan mee aan onze A Monster Calls tickets prijsvraag en maak kans!
A Monster Calls vertelt het verhaal van Conor, een jonge jongen met een terminaal zieke moeder. Hij schakelt de hulp van een boommonster in, om hem te helpen met haar ziekte om te gaan. Deze fantasiefilm is geregisseerd door J.A. Bayona en is gebaseerd op het in het Engels gelijknamige boek van Patrick Ness. In het Nederlands draagt het boek de titel "Zeven minuten na middernacht".
In de hoofdrollen staan onder andere Liam Neeson, Lewis MacDougall, Sigourney Weaver en Felicity Jones.
a monster calls tickets prijsvraag

A Monster Calls tickets prijsvraag

In samenwerking met Independent Films geven wij 2x2 tickets weg voor A Monster Calls! Zie jij het wel zitten om binnenkort deze film in de bioscoop te bekijken? Doe dan mee aan onze A Monster Calls tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is je favoriete film met Liam Neeson en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

Populair Nieuws