7 toffe Homefront The Revolution screenshots - Revolutie op z'n mooist

Article
zondag, 22 november 2015 om 15:03
xgn google image
De opstand barst los in de game Homefront The Revolution. Als speler sta jij in het midden van een revolutie om Amerika te bevrijden. Dit woedende conflict is in een grafisch mooi jasje gestoken. De game mag er zijn, daarom hebben we hier een overzicht gemaakt van 7 toffe Homefront The Revolution screenshots!
Homefront The Revolution speelt zich af in het bezette Philadelphia, vier jaar na de Noord-Koreaanse invasie van Amerika. Deze stad ligt in puin, is helemaal vergaan en wordt bovendien stevig onderdrukt door de Noord-Koreaanse soldaten.
Jij bevindt je als speler in het midden van een groep rebellen, die een revolutie aan het voorbereiden is. Aan jou de taak om van Amerika een vrij land te maken! Voor een goed beeld van de game kan je terecht bij de volgende toffe Homefront The Revolution screenshots.
homefront the revolution screenshots

7.

Jij komt als speler dus in opstand tegen de onderdrukking, maar dit doe je zeker niet alleen. Gelukkig heb je een hoop kameraden die je bijstaan in jouw strijd. Dit zie je ook terug op dit screenshot, waarbij lijkt dat de rebellen veel groter in aantal zijn dan de soldaten. De grimmige sfeer in de game valt meteen op: let op de bekladde muren, bergen vuilnis en vele protestborden.
81700 1

6.

Via dit screenshot komt de sfeer in Homefront The Revolution heel goed naar voren. Wat eens een mooie kamer was is nu vervallen: de verf bladert van de muren, de ramen zijn dichtgetimmerd en het bed is vervangen door een matras op een pallet. Niet heel gek dat de mensen die hier wonen niet blij zijn met de omstandigheden waarin zij leven en vervolgens in opstand komen.
81702

5.

Zoals eerder al genoemd ben je in Homefront The Revolution niet alleen. Hier zien we een verzetsgroep afgebeeld, die bij elkaar komt. Een aantal mannen met grote geweren staat op de uitkijk terwijl de leiders overleg plegen. Ook ziet de oplettende kijker hier een bord hangen met upgrades: is dit misschien een plek waar je in de game upgrades voor je personage kan kopen?
81703

4.

Een conflict is af en toe onvermijdelijk wanneer je een revolutie wil ontketenen. Dat is in Homefront The Revolution natuurlijk niet anders, wat je kan zien op dit screenshot. Hier zijn verzetstrijders in gevecht met de Koreaanse soldaten, de grote vijand in de game. Met behulp van dikke wapens gaan de twee kanten elkaar te lijf.
81704

3.

Ook dit screenshot beeldt het woedende conflict in de game goed uit. Waar de andere screenshots vooral kil aanvoelden, straalt dit screenshot meer warmte uit. Maar dat kan natuurlijk ook komen door de brandende molotovcocktail waarmee een van de verzetstrijders is afgebeeld. Vanwege de zeer beweeglijke uitstraling van dit screenshot verdient het een plekje in de top 3 van de lijst met toffe Homefront The Revolution screenshots!
81705

2.

Je kan wel heel lang naar dit screenshot kijken en nog vallen je nieuwe dingen op. Er is namelijk een enorme hoop detail in dit plaatje gepropt: zelfs de voetstappen van de soldaten in de modder zijn te zien.
Wauw! Als de game er echt zo uit gaat zien, zijn wij onder de indruk. Daarom verdient dit plaatje zeker een plekje in de lijst met toffe Homefront The Revolution screenshots.
81706

1.

Dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste plaatje in dit lijstje met toffe Homefront The Revolution screenshots. Want wat straalt dit plaatje veel sfeer uit! De afgebroken huizen, de grauwe lucht, een eenzame soldaat en de bekladde muren: dit plaatje ademt Homefront. Bovendien ziet alles er enorm gelikt uit, wat natuurlijk ook een groot pluspunt is.
Homefront The Revolution komt in 2016 uit voor de Xbox One, PS4 en PC.