5 vette movie remakes die eraan komen!

  Met de technologieën en mogelijkheden van deze tijd is er natuurlijk een stuk meer mogelijk dan vroeger. Daarom worden er tegenwoordig een hoop oude films opnieuw uitgebracht, waaronder de vijf films die wij in dit artikel beschrijven. Veel van deze films waren in eerste instantie al een groot succes en erg goed, dus wij kunnen niet wachten om ze te zien met de hedendaagse mogelijkheden. Dit zijn volgens ons de vijf films waar je het meest naar moet uitkijken!

  Mortal Kombat

  Deze film die natuurlijk gebaseerd is op de Mortal Kombat spellen is niet per se een remake van een eerder deel. Er kwamen in 1995 en 1997 al twee Mortal Kombat films uit en deze film zal de afgestorven reeks weer tot leven brengen. In deze martial arts film die in 2021 al uit zal komen krijgen we hoogstwaarschijnlijk veel actie en sensatie te zien. Het verhaal van de vorige twee films was vrij simpel, maar vooral het eerste deel was erg vermakelijk. Wij hopen dat deze Mortal Kombat film de hype weer helemaal tot leven brengt!

  Scarface

  Deze ongelofelijk populaire en goede film wordt niet voor het eerst opnieuw gemaakt. Deze film werd namelijk voor het eerst uitgebracht in 1932(!), waarna in 1983 de film met een wat ander plot opnieuw werd uitgebracht. De film uit 1983 werd een hele grote hit. Al Pacino speelt de rol van hoofdpersoon Tony Montana dan ook enorm goed. Wij kunnen dan ook alleen maar hopen dat de volgende acteur de rol van de drugsbaas in de aankomende remake ook maar half zo goed zal spelen. Wanneer de tweede remake uit zal komen is nog niet bekend, maar schrijf de film nog niet af! De echte klassieker uit 1983 bewijst dat een film opnieuw uitbrengen heel erg goed kan uitpakken!

  Narnia

  Ook de nog vrij recente Narnia films zullen een remake krijgen. Deze populaire films worden door Netflix opnieuw tot leven gebracht. Wat de plannen van de streamingdienst voor de film, waarschijnlijk zelfs films, zijn is nog niet duidelijk. Het kan echt een remake zijn, maar het zou ook nog kunnen dat Netflix plannen heeft om verder te gaan waar de makers van de eerste vier delen gebleven waren. Wij hopen alleen maar dat de Narnia sfeer weer helemaal terugkomt en kijken erg uit naar meer van de films!

  Highlander

  Deze bijzondere film over een ras van onsterfelijken is al sinds de release in 1986 erg populair. Een remake is niet de enige opvolger die Highlander kreeg. Er zijn al meerdere sequels en geanimeerde series die geïnspireerd zijn door de film uitgekomen. Het verhaal van Highlander zit absoluut vol potentie, dus een remake van de film zou nog wel eens enorm goed uit kunnen pakken. Ook al is de film uit 1986 nog steeds goed, is het ondertussen een beetje verouderd als het op technologie uitkomt. Wij hopen dat deze potentie in de remake waargemaakt zal worden!

  Dune

  Van al deze vette remakes is dit degene die de meeste hype met zich meedraagt. De eerdere versie van de sciencefiction roman Dune werd voor het eerst uitgebracht in 1984. Deze films zijn gebaseerd op de boeken van Frank Herbert. Dune zal eind 2020 al uitkomen in de bioscoop en in de trailer ziet het eruit alsof het nog wel eens een enorm zieke film zal kunnen worden. De cast van de film is met namen als onder andere Timothée Chamalet, Zendaya en Oscar Isaac bijna verzekerd van succes. Dune staat gepland voor december 2020 en zal hopelijk niet meer verplaatst worden.

  Deze film zal ongeveer de eerste helft van het boek laten zien, wat dus vrijwel zeker betekent dat we ook nog een tweede deel zullen krijgen. Nog een reden om te hopen dat deze film net zo’n succes wordt als wij verwachten!

  Welke films remakes hopen jullie nog meer te zien? En welke films zijn we vergeten in de lijst? Laat het ons weten in de comments!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.