5 Toffe momenten in The Order 1886!

  The Order 1886 is morgen voor iedereen te koop. Op de redactie speelden wij Sony's nieuwste exclusive al uit. Ondanks de korte speelduur, hebben we wel toffe momenten beleefd. Dit is een special met 5 toffe momenten in the Order 1886! Let op: lichte spoilers kunnen volgen.

  5. Dialogen zijn soms te grappig

  Hoewel The Order 1886 een vrij serieuze game is, kent de game soms ook grappige dialogen. Zo gaat Galahad op een gegeven moment een huis in met vrouwen van lichte zeden en dan zegt een daarvan: 'Oh, wat heb jij een grote. Je weet wat ze zeggen over mannen met grote neuzen.' En dat komt er dan met een hele zwoele stem uit.

  Bezwijkt Galahad voor dit soort praatjes? Nee, natuurlijk niet. Maar grappig is het wel!

  4. Easter Egg - Sackboy!

  Wat ziijn easter eggs toch leuk, zo ook in The Order 1886. Al vrij snel in de game, in chapter 2, heb je de optie om met hoofdpersonage Galahad meteen door te walsen naar de volgende scene óf links een huisje in te lopen. Ga vooral dat huisje in, want op een plankje ligt daar een Sackboy!

  Het lappenpopje ziet er een tikkeltje anders uit dan we gewend zijn, maar Sackboy is super herkenbaar! Het mooiste is dat je de pop ook nog eens op kan pakken. Hoe bizar?! Daar sta je dan in 1886 uitgedost in kostuum met een Sackboy in je hand! Lachen toch?

  3. Opblazen die hap!

  The Order 1886 is natuurlijk een third-person shooter en dus mag je er naar hartenlust op los knallen, met allerlei brute wapens! Het hoogtepuntje is toch wel dat je ergens bovenop een plateau staat en dan met grof geschut allemaal rebellen mag opblazen. En bovendien: drie tegelijk = trophy unlocked! Whoop whoop!

  2. Jouw vonnis aan de ronde tafel

  Het zit Galahad niet mee in The Order 1886. Waar eerst nog vrienden aan zijn zijde staan, keren mensen zich op een gegeven moment tegen hem. Ai. Pijnlijk wordt het helemaal als hij verraden wordt en onterecht wordt gearresteerd. Hangt hem de doodstraf boven het hoofd?

  Zijn noodlot wordt bepaald aan de ronde tafel. Daar mag één voor één gestemd worden. De eerste stemmen zijn duidelijk: guilty! Als iedereen guilty stemt, wacht de doodstraf. Hoe gaat Galahad dit overleven? Een toffe cutscene en een mooi spannend moment!

  1. Filmpje na de aftiteling

  Blijf zitten als je The Order 1886 hebt uitgespeeld! Want net zoals bij Marvel films komt er dan nog een filmpje. Een filpmje dat duidelijk maakt dat The Order een geheel nieuwe franchise is, waarvan ongetwijfeld een tweede deel komt. Een deel waarin Galahad ridder af is, kwaad en op zoek naar avontuur.

  Hoewel The Order 1886 niet alle verwachtingen heeft waargemaakt, is de game wel erg verslavend en leuk om te spelen. En smaakt het filmpje naar meer! Je wilt meteen weten hoe de getergde Galahad alle shit gaat tackelen.

  The Order: 1886

  Verkijgbaar vanaf 20 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.