Star Wars Battlefront 2 beta tips om de melkweg te veroveren

Article
dinsdag, 10 oktober 2017 om 14:00
xgn google image
Dat is nog eens goed nieuws, de Star Wars Battlefront 2 beta is verlengd tot en met woensdag! Je kunt dus dinsdag en woensdag nog aan de slag met je favoriete Star Wars helden. Daarom is het tijd om de vijf Star Wars Battlefront 2 beta tips maar eens op een rijtje te zetten!

5. Leer de basiscontrols!

Oké, dit is misschien wel één van de meest voor de hand liggende Star Wars Battlefront 2 beta tips, maar het is echt héél erg belangrijk. Als jij namelijk bijvoorbeeld zonder enige kennis van de controls de ruimte in gaat vliegen met de modus Galactic Assault, dan kom je van een hele koude kermis thuis.
Als je dan ook zonder enige kennis achter het stuur van een X-Wing gaat duiken dan zal dat op z’n zachtst gezegd niet geheel vlekkeloos gaan. Van alle kanten wordt je dan beschoten zonder te weten hoe je dit het beste kan ontwijken en voorkomen. Als je eenmaal de controls onder controle hebt dan kun je de weg door het sterrenstelsel veel beter vinden!
Kijk dus eerst echt even goed naar de besturing van de game voordat je jezelf voor de leeuwen gooit, vooral in de Starfighter Assault modus. Bij Galactic Assault gaat het zoals vanouds bij schietgames, maar wel ook met een aantal verschillen ten opzichte van andere shooters. Deze verschillen zijn alleen minder essentieel dan bij de Starfighter Assault.
119524 1

4. Gebruik de verrekijker

Bij de specialist class in Star Wars Battlefront 2 is één van de speciale vaardigheden van de soldaat om een verrekijker te gebruiken. Met deze verrekijker kun je de vijanden door muren heen zien en ze zo gemakkelijk spotten. Een erg handige gadget dus waarmee je de vijanden altijd een stap voor bent.
Met de verrekijker kun je ook je vijanden taggen en zo jezelf en je medesoldaten helpen. Als je een tegenstander markeert en een medespeler schiet hem neer, dan krijg jij extra punten. In de Star Wars Battlefront 2 beta is dus niet alleen de schutter koning.
119533 1

3. Open je crates

Ook al gaat het nog maar om de beta en niet de officiële game, je moet zeker je crates openen. Daarin zitten namelijk superhandige extra dingen die je in de strijd om het Star Wars universum goed kunt gebruiken. Je kunt deze crates openen in het hoofdmenu.
Je krijgt van EA in ieder geval een dagelijkse crate om te openen, maar ook als je bijvoorbeeld een niveau omhoog gaat of een bepaalde doelstelling hebt gehaald. Zo kun je jouw soldaten telkens blijven upgraden om een steeds betere soldaat te creëren.
Om iets specifieker te zijn over wat er in de crates zit: hierin vind je verschillende soorten kaartjes en andere dingen waarmee je jouw classes kunt upgraden. Je ontgrendelt bijvoorbeeld nieuwe specialiteiten voor jouw soldaten, deze kun je namelijk helemaal aanpassen naar jouw speelstijl. Zo maak je jouw soldaten steeds beter!
119538

2. De Heavy class – Het schild

Deze class wordt in de beta door heel veel mensen gebruikt, dat kun je zien aan de grote hoeveelheden schilden die zich bij de poppetjes bevinden. Dit schild is één van de speciale mogelijkheden die standaard aanwezig is bij de Heavy class. Het zogeheten Combat Shield zorgt ervoor dat jij gewoon kunt blijven schieten op je tegenstander en zelf veel minder schade oploopt.
Je activeert het schild in de Star Wars Battlefront 2 beta door op RB te drukken op Xbox en R1 op de PlayStation. Op de PC kun je zelf een toets kiezen waarmee je deze special vaardigheid activeert. Het enige minpuntje aan dit schild is dat je er een stuk langzamer door gaat lopen, maar dat maakt niet veel uit aangezien je wel gewoon op je tegenstanders kunt blijven schieten.
119539

1. Spaar je battlepoints en gebruik ze goed

Battlepoints zijn voor iedere speler heel belangrijk. Met battlepoints kun je namelijk speciale voertuigen, personages, droids, helden en slechteriken ontgrendelen tijdens de game. Zo kun je met 5000 battlepoints bijvoorbeeld als Darth Maul of Han Solo het slagveld betreden.
Battlepoints verdien je door je vijanden te vermoorden, maar voornamelijk door de objectives te voltooien. En met deze punten kun jij je team weer helpen de strijd te winnen, omdat je met betere personages aan de slag kan, waaronder dus helden als Han Solo. Besteed je punten dus wijs!

Star Wars Battlefront 2 beta tips

Heb jij de Star Wars Battlefront 2 beta gespeeld en wat is jouw mening over de game ten opzichte van het vorige deel? Laat het ons hieronder weten! Misschien verandert je mening wel na gebruik te maken van deze Star Wars Battlefront 2 beta tips.

Populair Nieuws

Laatste Reacties