5 seizoen 2 verwachtingen voor Fate: The Winx Saga

Article
zondag, 28 maart 2021 om 17:00
winx 1f1613742367
Let op: dit artikel bevat spoilers.
Na een explosief eerste seizoen van Fate: The Winx Saga zijn we razend benieuwd wat het tweede seizoen voor ons in petto heeft. Tevens is het tweede seizoen bevestigd door de makers. In het eerste deel van de serie zijn er verschillende hints gegeven van wat we in het aankomende seizoen kunnen verwachten. Wat zijn de 5 dingen die er hoogstwaarschijnlijk in voorkomen?

1. Is Dowling echt gestorven?

Aan het einde van de eerste seizoensfinale van Fate: The Winx Saga konden we zien dat Rosalind abrupt Dowling, de hoofddirectrice van Alfea, vermoordt. In het gehele seizoen konden we zien dat Dowling een machtige elf is die wat van magische krachten afweet. Het is dan ook apart dat ze in een seconde vermoord kan worden.
Rosalind is wel een van de machtigste elfen van het land, dus de mogelijkheid was er altijd dat ze Dowling kon vermoorden. Toch was het een abrupte dood en veel fans van Fate: The Winx Saga hadden wel een gevecht tussen de twee elfen verwacht. Er is dan ook een mogelijkheid dat Dowling niet echt dood is. We zagen haar natuurlijk wel begraven worden onder het gras, maar Dowling kennende zou ze niet met haar aartsrivaal praten zonder haar op geen enkele manier te beschermen. We kunnen dus een eventuele terugkeer van haar karakter zien in het tweede Winx seizoen.

2. Sky's relatie met zijn vader

Wanneer we dachten dat hij gestorven was, kwam aan het einde van de seizoensfinale de vader van Sky: Andreas, terug om Silva te arresteren voor de moordpoging op hem. Maar iedere Winx-kijker weet wel beter. Silva had hem vermoord (althans dat dachten we) omdat hij bevelen kreeg van Rosalind om Silva tegen te houden de onschuldige mensen uit een dorp te redden. Waarna Andreas uiteindelijk het gevecht met hem aangaat, verliest Andreas en lijkt hij dood te zijn.
We zien dat het dus niet zo is en hij nu een ‘team’ vormt met Rosalind en Koningin Luna om Alfea te hervormen. Ook al ziet Sky dat z’n vader bondgenoten is met de slechteriken, is de kans alsnog groot dat hij de band met zijn vader probeert te versterken in het tweede seizoen. Ook zien we dat Beatrix, slechterik van de school, opgevoed is door Andreas. Sky heeft er dus technisch gezien een stiefzus bij gekregen. Deze ontwikkelingen kunnen we zien terugkomen in het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga
winx 2f1613743186

3. Bloom's ouders

We hebben allemaal in het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga gezien dat Bloom een Changeling is. Ze is dus net na haar geboorte verwisseld met een echt mens. Haar ouders, die ze haar hele leven lang al kende, zijn dus haar echte ouders niet. Het is dus interessant om te zien wie haar echte ouders zijn. Dit verhaal gaan we hoogstwaarschijnlijk zien in het tweede seizoen, aangezien Rosalind vertelde dat ze Bloom’s ouders kan opsporen.
Ook weten we dat Bloom oude magie bevat genaamd 'The Dragon Flame'. Dit heeft ze geërfd van haar voorouders en dus ook haar biologische ouders. Als we die terug kunnen zien in het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga, is de kans groot dat we te zien krijgen hoe deze oude magie tot stand is gekomen.

4. Terugkomst van Flora

Flora is in de animatieserie van Winx een natuurfee. Iedereen had wel verwacht dat ze in Fate: The Winx Saga zou komen, maar dat is niet gebeurd. Een andere natuurfee genaamd Terra kwam wel in de serie voor. Zij nam de plaats in van Flora. Veel mensen vonden dit jammer en hadden Flora graag teruggezien in de serie.
Toch is er in de serie gehint dat Flora de nicht is van Terra. De kans is dan ook groot dat Flora een verschijning maakt in de Fate: The Winx Saga. Ook is er in de bekendmaking van seizoen 2 een hint gegeven dat we verschillende, nieuwe karakters kunnen tegenkomen in het volgend seizoen, wat een hint kan zijn naar Flora.
winx 3f1613743588

5. Het volgende kwaad

We hebben verschillende slechteriken voorbij zien komen in het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga. Als eerste Beatrix, die voornamelijk een grote rol speelde in de school en Rosalind, die uiteindelijk de seizoensfinale tot een dramatisch einde heeft geleid. Ook zien we Andreas, de vader van Sky, die er ook niet als een lieverdje uitziet op het einde van het eerste seizoen. Het zal dan ook geen verrassing zijn als hun de volgende schurken zijn van het tweede seizoen.
Toch hebben we ook nog de oude slecheriken genaamd de 'Burned Ones', die ongetwijfeld in het tweede seizoen terugkomen. Ook heeft Rosalind, voordat ze Dowling vermoord had, gezegd dat er slechtere dingen aan zaten te komen dan de Burned Ones. Dit kan een hint zijn naar de ouders/voorouders van Bloom, die ook de magie van de Dragon Flame hebben en dit misschien gebruiken voor slechte doeleinden.

Toch zijn dit alleen verwachtingen, maar aan alle hints van de seizoensfinale te zien kunnen we gegarandeerd een paar van deze voorspellingen verwachten in seizoen 2. Dit seizoen gaat 8 afleveringen bevatten. Dit zijn er 2 meer dan seizoen 1. Een hoop om naar uit te kijken dus. De opnames van Fate: The Winx Saga starten deze lente.