Deze 5 racegames kunnen we in 2021 verwachten

  Afgelopen jaar hebben we, zoals gebruikelijk, kunnen genieten van enkele zeer vermakelijke racegames. Nu het jaar er alweer bijna op zit, wordt het tijd om alvast eens in de toekomst te kijken naar wat we komend jaar kunnen verwachten. Dit zijn vijf racegames die we in 2021 kunnen verwachten!

  Need for Speed

  We hebben natuurlijk pas net een Need For Speed game gehad met Need For Speed: Hot Pursuit Remastered, maar dat betekent niet dat we in 2021 niets meer van de serie gaan zien. EA heeft al aangegeven dat ze een nieuw deel in de serie naar de next-gen consoles wil brengen. Ontwikkelaar Criterion Games mag opnieuw met de serie aan de slag. Zij waren eerder al verantwoordelijk voor Need For Speed Most Wanted en Need For Speed Rivals.

  Tijdens EA Play eerder dit jaar werd de nieuwe Need For Speed al kort geteased. Veel is nog niet over de game bekend. Er gaan geruchten rond dat de game te maken heeft met Need For Speed Underground. Waarschijnlijk kunnen we de rond november 2021 met de nieuwe game aan de slag.

  Test Drive Unlimited: Solar Crown

  Rondscheuren op een eiland in de meest luxe bolides die deze wereld te bieden heeft is iets waar veel mensen alleen van kunnen dromen. Gelukkig voor die mensen kan in 2021 die droom virtueel werkelijkheid worden gemaakt in Test Drive Unlimited Solar Crown. Het is nog niet bekend welk eiland we kunnen verwachten, alleen dat het eiland op een schaal van 1 tot 1 is nagemaakt. Aangezien we in de vorige Test Drive Unlimited games vrij konden rondrijden over het Hawaiiaanse Oahu en het partyeiland Ibiza moet dat wel goedkomen.

  F1 2021

  De volgende game uit onze lijst met racegames die we in 2021 kunnen verwachten heeft eigenlijk geen introductie nodig. Het is meer dan logisch dat we ook volgend jaar een nieuwe game gebaseerd op het 2021 seizoen van Formule 1 gaan zien. Gezien de populariteit van de klasse en de game F1 2020 kan dat bijna niet anders.

  Met de overname van ontwikkelaar Codemasters door Take-Two Interactive is het afwachten wat voor veranderingen we in de serie gaan zien. Hopelijk zorgt de overname ervoor dat er meer budget vrijkomt voor de ontwikkeling van de game, wat voor verdere verbeteringen kan zorgen. De verwachting is dat de game, net als voorgaande jaren, rond het begin van de zomermaanden beschikbaar zal komen.

  Forza Motorsport

  Het is meer dan drie jaar geleden sinds de laatste Forza Motorsport game uitkwam. Hoog tijd dus voor een nieuw deel uit de serie. We kregen tijdens de Xbox Games Showcase in juli dit jaar een kort voorproefje te zien. De trailer maakte ons helaas nog niet veel wijzer.

  Forza Motorsport lijkt een reboot te gaan worden van de serie. Daarom kunnen we waarschijnlijk nog meer auto’s en circuits dan ooit gaan verwachten in de aankomende game van Turn 10 Studios. Het is te hopen dat Forza Motorsport gaat laten zien waar de Xbox Series X en Series S echt tot in staat zijn. Het is nog niet bekend wanneer we Forza Motorsport precies kunnen verwachten, maar naar alle waarschijnlijkheid zal dat pas in het najaar van 2021 zijn.

  Gran Turismo 7

  Als we Forza Motorsport noemen, dan kan Gran Turismo natuurlijk niet uitblijven. Net als Forza Motorsport werd Gran Turismo 7 eerder dit jaar al aangekondigd. De bijbehorende trailer toonde zelfs alvast wat gameplay als voorproefje van wat we kunnen verwachten. In de trailer rijden we mee op het Trial Mountain Circuit, die we natuurlijk kennen van eerdere Gran Turismo games. Verder maakte de trailer bekend dat er weer een career mode in de game zit.

  Ook Gran Turismo 7 heeft nog geen exacte releasedatum. Waarschijnlijk zal de game pas ergens aan het einde van 2021 uitkomen.

  Need for Speed Hot Pursuit Remastered

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.