5 Netflix aanraders van dit moment door de redactie

Article
vrijdag, 18 augustus 2017 om 17:32
xgn google image
Het is bijna weekend en dat betekent vrije tijd, tijd om te chillen én tijd om lekker Netflix aan te zetten! Maar het aanbod is groot. Dus wat moet je kijken? Hierbij presenteren we jullie 5 Netflix aanraders van dit moment; door ons, voor jullie!

Stefan: "Riverdale"

Een andere echte aanrader op dit moment is Riverdale. De serie focust zich op het gelijknamige kleine Amerikaanse stadje, waar niet alles is zoals het lijkt. Er valt een dode, maar iedereen twijfelt aan de manier waarop dit ongeluk zich heeft voltrokken. Want ging het wel zo, of is het een koelbloedige moord?
Door de ogen van Archie en zijn vriendengroep op school krijg je mee hoe dit mysterie zich ontrafelt, met daaromheen de typische high school problemen. De unieke stijl van de serie tezamen met de constante spanning maken Riverdale een must see. Zeker met het tweede seizoen in het vooruitzicht is dit het ideale moment om bekend te raken met de Archie en zijn vrienden.
116093

Rox: "The Keepers"

Houd je van waargebeurde verhalen? Houd je van crime? Houd je van journalistiek en research? Dan is The Keepers op Netflix jou op het lijf geschreven. De serie start met een onopgelost moord op een moord, maar verandert al gauw in een vieze zaak! Heel wat kinderen zijn misbruikt in het verleden door mensen van de kerk. En The Keepers brengt dit allemaal in beeld. Doordat het een waargebeurd verhaal is, zit je continu op het puntje van je stoel.
Tip: ga dit niet zien met een bord avondeten op je schoot, want soms vergaat je hele eetlust door alle ranzige dingen. Wat kunnen mensen soms monsters zijn!
116119

Hugo: "Ozark"

Dit is de nieuwe 'Breaking Bad', meer woorden hoef ik er eigenlijk niet vuil aan te maken. Sterker nog, bij sommigen van jullie zal Ozark zelfs meer in de smaak vallen dan Breaking Bad omdat het een stuk realistischer is en daardoor net wat dichterbij komt. De serie speelt zich af bij het gelijknamige meer 'Lake Ozark' nabij Missouri en heeft ook een zeer intrigerend economisch aspect, maar ik zal verder geen spoilers laten vallen.
Met Jason Bateman (bekend van onder andere Arrested Development) in de voor hem uitgesneden hoofdrol van Martin 'Marty' Byrde en tien afleveringen in het eerste seizoen, is Ozark dé serie om dit weekend te bingewatchen! Je zult wel heel af en toe door de saaie stukjes heen moeten bijten, maar dat is het meer dan waard.
Laat dat tweede seizoen maar komen Marty...
116129

Jimmy: "Rick and Morty seizoen 3"

De knotsgekke wetenschapper en zijn familie zijn na lang afwachten weer terug met nieuwe bizarre verhalen. Het begin van het seizoen wordt gekenmerkt door de scheiding tussen Morty´s ouders en wat helpt daar nou beter tegen dan interdimensionaal herrie schoppen?
De afleveringen worden per week gelanceerd, dus bingewatchen is niet (nog) niet mogelijk. Toch is Rick and Morty seizoen 3, en de serie in het algemeen, een echte aanrader voor de kijkers die geen genoeg kunnen krijgen van over-de-top humor.
116148

Rob: "Friends from College"

Op zoek naar een nieuwe comedie? Geef dan Friends from College eens een kans! In deze nieuwe Netflix serie kom je onder andere Keegan-Michael Key tegen, bekend van de sketches uit Key and Peele. En ook Cobie Smulders uit How I Met Your Mother keert terug naar een nieuwe komedie op tv.
Friends from College volgt een groep oude schoolvrienden die al die jaren contact hebben gehouden. Of in het geval van Ethan en Sam iets meer dan enkel contact... Wanneer Ethan en zijn vrouw Lisa dan terugkeren naar New York levert dat de nodige drama op tussen de oude vrienden, en de grappige situaties die daarbij komen kijken om de affaire geheim te houden. En ook de andere vrienden hebben niet altijd de meest positieve invloed op hun omgeving.
Met een half uurtje per aflevering is deze nieuwe Netflix serie ideaal om even tussendoor op te pakken.