5 influencers die we liever niet willen zien in Youtube Rewind

Article
donderdag, 05 december 2019 om 16:58
xgn google image
YouTube kondigde gisteren de nieuwe Youtube Rewind aan. Een jaarlijks fenomeen waarin de belangrijkste hoogtepunten op het platform worden samengevat. In deze special lees je 5 influencers die we liever niet willen zien in de YouTube Rewind van dit jaar.

James Charles

We beginnen goed met dit eerste punt. James Charles. Iedereen die op het YouTube platform zit, heeft waarschijnlijk wel verhalen over hem gehoord. Hij is een make-up artiest met meer dan 16 miljoen abonnees. Deze man heeft meer dan een miljoen abonnees verloren in één dag doordat een andere YouTuber een video had geüpload waarin hij flink bekritiseerd werd. Daardoor heeft hij een wereldrecord neergezet.

Ricegum

Op plek nummer twee hebben we Ricegum. Deze gozer heeft niet bepaald een goede reputatie op YouTube. Nadat hij grappen maakte over verkrachting met de quote ‘’Owh so it was not that bad", waren mensen terecht niet blij. Dat is alleen niet het enige wat hij heeft gedaan wat controversieel is. Hij staat bekend als een aandachtszoeker met disstracks. Hij schept op over hoeveel geld hij heeft, hij recordt mensen zonder hun toestemming en zo zijn er meer dingen op te noemen. Slim bezig man!
ninja twitch kanaal liet pornografische stream zien 153484 1

Logan Paul

Deze YouTuber met 20 miljoen abonnees heeft ook een spoor vol vernieling en depressie achtergelaten. De meesten kennen hem waarschijnlijk wel van het ‘’Suicide Forest’’ incident. Logan Paul filmde toen lijken terwijl hij in het bos aan het vloggen was. De mensen in het bos komen daar om zelfmoord te plegen en zo toonde hij alles behalve respect voor de slachtoffers. Naast dit incident heeft hij een paar jaar terug ook een disstrack uitgebracht die niet geliefd was door mensen en 4,5 miljoen dislikes heeft opgeleverd. Pasgeleden vocht hij ook tegen YouTuber KSI wat niet goed afliep voor hem.

Tana Mongeau

Over Paul gesproken, nu komen we aan bij Jake Pauls (juist, de broer van..) vriendin: Tana Mongeau. Deze slimme persoon dacht haar eigen conventie op te kunnen starten, omdat ze een bekend figuur is. Dat blijkt dus niet zo makkelijk te zijn als Tana dacht. Mensen moesten meer dan vijf uur in de rij wachten om met haar een foto te nemen en dat kostte 40 euro. Mensen waren natuurlijk teleurgesteld door dit gebeuren. Naast dat heeft ze ook een slechte reputatie op het platform samen met Jake Paul.

Shane Dawson

Shane Dawson zit al meer dan tien jaar lang op YouTube. Zijn carrière is alleen niet altijd even goed geweest. Zo gebruikte hij het woord ‘’nigga’’ in één van zijn video’s waardoor hij flink bekritiseerd werd en maakte hij content over complottheorieën waar hij informatie in had vermeld die niet bleek te kloppen. Daarnaast maakte hij ook commentaar op pedofilie. Veel drama bij elkaar dus.