4 Nintendo Switch exclusives die je dit jaar nog moet halen

  Er zijn al een hoop prachtige Switch releases voorbij gekomen, maar er komen nog enkele pareltjes uit dit jaar. Wij hebben enkele Nintendo Switch exclusives die dit jaar nog uitkomen op een rij gezet die je zeker in huis moet halen!

  Pokémon Let's Go

  Spelers kunnen door Nintendo met twee verschillende versies van Pokémon Let’s Go op pad. Dit zijn de Pikachu en Eevee versies. Wel zullen de games vrijwel dezelfde content bevatten. Hieronder vallen verschillende steden die spelers zullen bezoeken zoals Vermilion City in de Kanto regio.

  In de recent uitgebrachte trailer zijn beelden te zien van het spel en zelfs Team Rocket maakt een verschijning. Beide Pokémon Let’s Go games zullen 16 november beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch als exclusives.

  Monster Hunter Generations Ultimate

  Na het grote succes van Monster Hunter World op de consoles en PC zal er nu ook een deel in de serie naar de Nintendo Switch komen. Dit is Monster Hunter Generations Ultimate. De editie is een verbeterde versie van de Nintendo 3DS versie uit 2015 die wij een 9,5 geven in onze review.

  In het spel kunnen spelers op zes manieren op monsters jagen. Dit is te doen met speciale Hunter Arts. Verder is er net zoals in de originele versie een Prowler Mode aanwezig waardoor spelers in de huid kunnen kruipen van een Felyne. Dit is een katachtig wezens dat zich al sinds de eerste Monster Hunter in het spel bevindt.

  Generations Ultimate komt op 28 augustus al uit voor de Nintendo Switch. Nog maar een paar dagen wachten dus!

  Super Mario Party

  Mocht je zin hebben in een feestje met het hele gezin, dan is Super Mario Party perfect. De party game is perfect voor het gezin, maar kan ook online gespeeld worden in de multiplayer modus. Tot vier spelers kunnen deelnemen aan de lokale co-op.

  Met de multiplayer modus kunnen spelers online (en offline) van 80 spelletjes genieten. Spelers kunnen schermen van de Switch bij elkaar leggen om het speelveld te vergroten en gebruiken joy-cons om de missies uit te voeren.

  Super Mario Party komt 5 oktober uit, natuurlijk als Nintendo Switch exclusive.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Met een gigantisch rooster van meer dan 65 speelbare personages komt Super Smash Bros. Ultimate wel met de deur in huis vallen. In het rooster zijn alle personages uit de vorige games te vinden. Volgens Nintendo is het een van de grootste crossovers in de geschiedenis van games.

  Spelers kunnen hun personage uitkiezen en met elkaar op de vuist gaat in Ultimate. Recent zijn er meer personages toegevoegd, dit zijn onder andere Simon Belmont uit Castlevania en King K. Rool uit de originele Donkey Kong Country games. Met welk personage kan jij niet wachten om aan de slag te gaan?

  Super Smash Bros. Ultimate komt 7 december uit voor de Nintendo Switch.

  Pokemon: Let's Go Eevee

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.