3DS eShop update: Zen Pinball en Lock 'n Chase

Article
donderdag, 01 december 2011 om 12:00
xgn google image
Het grote gamenajaar mag dan op z'n eind lopen, de 3DS eShop update gaat altijd onverstoorbaar door. Iedere donderdag weer. Deze week kunnen jullie aan de slag met de flipperkast en de speelkaarten.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd.
3DS Ware:
Zen Pinball 3D is deze week de enige compleet nieuwe downloadbare game voor de 3DS. De naam legt zichzelf al uit, maar zoals in de inleiding al is genoemd kun je dus aan de virtuele flipperkast gaan staan. Een mooi alternatief als je geen flinke mep wilt gaan uitgeven aan een echte flipperkast.
  • Zen Pinball 3D kost vijf euro.
Virtual Console:
In de antieke sectie vinden we deze week de oude Game Boy titel Lock 'n Chase. Deze naam zal waarschijnlijk niet al te veel belletjes doen rinkelen bij jullie. Daarin steel je als dief allerlei bezit en zit de politie je op de hielen in zes missies.
  • Lock 'n Chase kost drie euro.
DSiWare:
Voor de volledigheid zijn er ook nog twee nieuwe DSiWare-titels toegevoegd aan de catalogus van de 3DS. Dat zijn deze week Castle Conqueror - Revolution en 21: Blackjack. In de eerste game stuur je als commandant de boel aan in strijd tegen een kwaadaardig rijk. Strategie dus. 21: Blackjack richt zich, zoals de titel al doet vermoeden, op speelkaarten, blackjack om precies te zijn.
  • Castle Conqueror kost vijf euro en 21; Blackjack twee euro.

Populair Nieuws