3DS eShop update: The Denpa Men en 2 Fast 4 Gnomz

Article
donderdag, 06 december 2012 om 16:45
xgn google image
Met de uitbreiding van Nintendo's assortiment met de Wii U is het nog maar even de vraag of we nog steeds iedere week een goed gevulde eShop update voor de 3DS zullen krijgen. Voorlopig gaat de release van de nieuwe console in ieder geval nog niet ten koste van het digitale aanbod voor de handheld.
3DS Download Software:
Laten we beginnen met de twee nieuwe downloadbare 3DS-titels, twee excentrieke games. Het gaat om The Denpa Men: They Came By Waves en 2 Fast 4 Gnomz. Eerstgenoemde, een role-playing game, kost acht euro. Voor de actie-avontuur game 2 Fast 4 Gnomz betaal je vijf euro. Bekijk hieronder de trailer van The Denpa Men: They Came By Wave:
Virtual Console:
Onze oude bekende dikzak komt vandaag ook voor in de eShop update. We hebben het dan over de gevreesde Wario. Voor vijf euro heb je de klassieker Wario Land 3 in je bezit. Kun je je de game niet zo goed meer herinneren? Dit zal je geheugen misschien wat opfrissen:
Naast Wario Land komt ook de beroemdste aap ter wereld, Donkey Kong deze week naar voren. De Game Boy klassieker Donkey Kong voor de Virtual Console is 25% goedkoper de komende week. Tot en met 13 december betaal je drie euro voor de titel. De NES-game Donkey Kong Jr. is voor 30% afgeprijsd en kost de komende week €3,49.
3DS Retail Download:
We gaan vrolijk door met de Nintendo familie, want nu is het tijd voor Mario. Paper Mario: Sticker Star, een retailgame, is nu namelijk ook aan het digitale assortiment van de 3DS toegevoegd. De game kost je 45 euro.
Dan zijn er weer wat nieuwe add-ons voor de retailgame New Art Academy. Er zijn twee nieuwe lessen à twee euro per stuk beschikbaar. Het gaat om 'Paint Like Van Gogh' en 'Reflections'.
DSiWare:
Om ook de decemberstemming nog wat aan te wakkeren is de enige DSi-titel die vandaag is toegevoegd Christmas Wonderland 2. Dit spel van Microvalue kost acht euro. Qua gameplay komt het erop neer dat je de Kerstman moet helpen met het bezorgen van al het speelgoed aan de kinderen in Winter Wonderland.

Populair Nieuws