3DS eShop update: SpeedX en The Sword of Hope

Article
donderdag, 09 augustus 2012 om 14:15
xgn google image
We zijn van de afgelopen weken bomvolle 3DS eShop updates gewend en dat was een hele opluchting na al die mager gevulde rubriekjes die we daarvoor zagen. Vandaag moeten we echter weer een stapje terug doen, maar hebben we nog altijd vier games in de aanbieding.
3DS Download Software:
SpeedX 3D is een beetje het paradepaardje van deze eShop update. Deze actiegame van Gamelion Studios kennen we al van iOS en Android en op die platformen heeft de game 10 miljoen gebruikers. Velen van jullie zullen de game wel kennen. Het ontwijken van obstakels, in steeds snellere vaart, in een ronde tunnel. Wat dat betreft dus zeker het proberen waard. De game kost je slechts drie euro.
Virtual Console:
Een andere game die misschien ook wel bekend in de oren klinkt is The Sword of Hope II. Deze role-playing game van Kemco verscheen oorspronkelijk op de Game Boy en kun je nu op je 3DS opnieuw, of voor het eerst, spelen voor eveneens drie euro.
DSiWare:
Iets duurder zijn de twee DSiWare games van deze week. Voor vijf euro per stuk ben je in het bezit van 90's Pool, een poolgame, zoals de naam al duidelijk maakt, of 101 Pinball World, welke ook geen verdere toelichting behoeft.

Populair Nieuws