3DS eShop update: Prince of Persia

Article
donderdag, 19 januari 2012 om 12:00
xgn google image
Nintendo is weer terug van vakantie. We hebben in ieder geval weer een 3DS-titel deze week. Alhoewel, het is een heruitgave van een oude game, maar alles beter dan enkel DSi-spul, nietwaar? De nieuwe titel is Prince of Persia.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd.
Virtual Console:
Zoals al in de inleiding genoemd, Prince of Persia dus. Welke Prince of Persia dan? Nou, gewoon, Prince of Persia. Zo heet het spel. Het is de versie die oorspronkelijk, nog voor de millenniumwisseling, op de Game Boy Color verscheen. Benieuwd hoe dat er ook alweer uitzag? Bekijk de video hieronder. En o ja, de game kost vijf euro voor de 3DS.
DSiWare:
Deze week uiteraard ook weer nieuwe DSi-Ware op je 3DS. Vanaf vandaag kun je aan de slag met 40-in-1 Explosive Megamix (klinkt gevaarlijk) en Come On! Heroes. Je zult je ongetwijfeld afvragen wat 40-in-1 Explosive Megamix in godsnaam moet voorstellen. Nu, neem dat Explosive niet te serieus, want het is een mix van veertig kleine arcade spellen in één spel als het ware. Puzzels, arcade shooters, en dergelijke. Veertig voor acht euro.
Come On! Heroes is één, wat uitgebreidere, actiegame. De zogeheten mooie 'Heiress' is in dit spel gekidnapt. Het rare is dat ze het naar haar zin heeft wanneer ze is gekidnapt. Ze kan van alles doen en zelfs bevelen geven aan haar bewakers.
Maar de crimineel Archer, die Heiress heeft gekidnapt, heeft dit laten weten aan haar vader. Haar vader looft vervolgens een flinke prijs uit voor degene die Heiress uit de handen van Archer weet te krijgen. Vele dappere mannen trekken erop uit om de mooie Heiress te redden en de geldprijs binnen te halen.
Nu zul je zeer waarschijnlijk denken dat Come On! Heroes van je vraagt dat je op pad gaat naar Archer om Heiress te bevrijden. Maar wat een verrassing; jij speelt Archer! Jij bent de slechte boef en je moet Heiress verdedigen tegen de aanvallen van de koene redders. Slechts twee euro hoef je neer te tellen en ook jij kunt ermee aan de slag.

Populair Nieuws