3DS eShop update: Monster Shooter en Samurai G

Article
donderdag, 01 november 2012 om 11:15
xgn google image
De 3DS eShop update rubriek van vandaag is aardig goed gevuld. Dat is mooi, want meestal moeten we het met een klein aantal toevoegingen per week doen van Nintendo. Vandaag hebben we vier nieuwe games en een game die in prijs is verlaagd.
3DS Download Software:
Te beginnen met twee gloednieuwe, downloadbare 3DS-games. Het gaat om Monster Shooter en Samurai G. Monster Shooter is een simpele, actievolle shooter waarin je, zoals de naam al impliceert, monsters moet beschieten. De game stamt oorspronkelijk van de smartphones. Monster Shooter kost je 7 euro. Bekijk hieronder de trailer van de game:
Samurai G is een actie- en arcadegame van 2 euro. Deze budgettitel wordt gekenmerkt door snelle gameplay, je bent eigenlijk constant aan het rennen. En tja, dat is natuurlijk precies wat je van een samurai verwacht.
Virtual Console:
Vandaag brengt de Virtual Console sectie ons weer even terug naar de NES. Het gaat om de game Gradius. Voor 5 euro haal je deze retroshooter voor je 3DS jaren na dato, of juist voor het eerst, in huis.
DSiWare:
Come On! Dragons is de enige toevoeging in de DSi-sectie van de 3DS eShop deze week. Het is een actievolle strategiegame. Het doel van de game is om een koninkrijk te beschermen tegen indringers. Dit doe je met boogschutters, en alleen met boogschutters, terwijl de vijanden van alle kanten komen aangestormd. Voor een trailer van Come On! Dragons kun je hieronder terecht:
Prijsverlaging:
Art of Balance TOUCH! is normaal gesproken te downloaden tegen een prijs van 7 euro, maar de game is nu in prijs verlaagd en kost hierdoor 2 euro minder. Een goed moment dus om de puzzelgame van Shin'en Multimedia aan te schaffen.