3DS eShop update: Mighty Switch Force en Tetris

Article
donderdag, 22 december 2011 om 13:00
xgn google image
Nadat jullie vorige week geen eShop update hebben zien verschijnen om de simpele reden dat er geen nieuwe downloadbare games waren voor de 3DS, is de rubriek vandaag weer terug van weggeweest. Want deze week komt het peloton weer op gang met twee nieuwe 3DS-games en wat DSiWare.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd.
3DS Ware:
Mighty Switch Force is de ludieke game die deze week nieuw voor de 3DS beschikbaar is. Geen remake, geen heruitgave, nee gewoon een compleet nieuwe 3DS-game. Dat mag ook weleens. Mighty Switch Force van ontwikkelaar WayForward is een 2D-puzzelgame die te downloaden is voor zes euro.
Virtual Console:
Voor de Virtual Console verschijnt vandaag misschien wel het bekendste spel aller tijden: Tetris. De oude Game Boy versie van Tetris maakt zijn opwachting op de 3DS. Omdat Tetris zo gratis op internet te spelen is, in kleur, vragen wij ons wel af of de game, nota bene in zwart-wit, de prijs van vier euro waard is. Het lijkt aan de hoge kant.
DSiWare:
Wat hebben we nog meer in de aanbieding? Twee nieuwe DSiWare games, te weten Castle Conqueror - Heroes en Commando: Steel Disaster. De naam Castle Conqueror verklaart zichzelf al: het gaat om het veroveren van kastelen. En dat doe je op een strategische manier. Jij zet de lijntjes uit, jij bent de leider en jij bepaalt de strategie. Castle Conqueror kost vijf euro.
In Commando: Steel Disaster worden bepaalde militaire groepen plots aangevallen met hun eigen sterke machines. Een terroristenbende met een leider genaamd Rattlesnake zou achter de aanslagen zitten. De specialist met de codenaam Storm moet de operatie tegen deze gevaarlijke Rattlesnake leiden in de actiegame Commando. Het spel kost acht euro in de eShop.

Populair Nieuws