3DS eShop update: Mario, Sonic en Punch-Out!!!

Article
donderdag, 01 maart 2012 om 17:00
xgn google image
Er zijn vandaag weer wat grote namen te vinden in de update voor Nintendo's eShop. Vandaag maken namelijk onder meer Mario en Sonic hun entree. Ook kun je vanaf nu de virtuele bokshandschoenen aantrekken.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd. Ook komen de demo's voor 3DS-retailgames voorbij.
Virtual Console:
We noteren deze week de oude bekende boksgame Punch-Out!!! en het nog veel bekendere Super Mario Bros.. Het bijzondere aan deze twee titels is dat het oude games zijn van het Nintendo Entertainment System, oftewel de NES. Niet meer alleen oude Game Boy titels vanaf nu dus. O ja, beide spellen kosten overigens vijf euro, waarmee ze wel aanzienlijk duurder zijn dan de meeste Game Boy titels voor de Virtual Console.
3DS Demo's:
De Olympische Spelen in Londen dit jaar komen steeds dichterbij en sinds enkele jaren hoort bij de Spelen natuurlijk een Mario & Sonic game over het thema. Dit jaar zijn de Olympische Spelen voor het eerst op de 3DS na te spelen met Mario en Sonic en hun vrienden. Download nu gratis de demo van Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Londen 2012, die wij zelf beoordeelden met een 6,0.
DSiWare:
Lola's Alphabet Training is de enige titel die vandaag binnenkomt in de DSiWare sectie. Het is meer voor de volledigheid van de informatie dat we deze game noemen, want de doelgroep van deze game zal dit hoogstwaarschijnlijk niet lezen, ze moeten immers eerst het alfabet leren om überhaupt te kunnen lezen. Mocht je van jezelf merken dat je enkele letters kwijt bent nu je spontaan het alfabet gaat opzeggen, dan kun je voor twee euro Lola's Alphabet Training downloaden.

Populair Nieuws