3DS eShop update: Kirby's Block Ball

Article
donderdag, 09 februari 2012 om 17:50
xgn google image
De Elfstedentocht komt er niet. De sneeuw verdwijnt. Het gaat dooien. De lente vertelt koning winter dat het zo langzaam aan tijd is te vertrekken. Weer of geen weer, winter of lente, uiteraard zijn wij er vandaag zoals iedere donderdag met de eShop update.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd. Ook komen de demo's voor 3DS-retailgames voorbij.
Virtual Console:
Kirby's Block Ball zal voor velen een onbekende titel uit een bekende serie zijn. Gaat er een lichtje branden als we zeggen Game Boy? Het idee achter deze Kirby game is het vernietigen van massa's blokken om het uiteindelijk op te nemen tegen de grote King Dedede. Dit allemaal in ouderwetse 2D-actie. Voor deze heruitgave van Block Ball betaal je drie euro.
3DS Demo's:
Het komt allemaal wat langzaam op gang, maar Nintendo biedt sinds kort in de eShop ook demo's aan van retailgames voor de 3DS. En sinds heel kort ook in Europa. Vanaf vandaag kun je de demo van Crush3D downloaden, uiteraard gratis. Crush3D is een platformer waarbij de nadruk ligt op puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.
DSiWare:
Wat betreft DSiWare zijn vandaag toegevoegd aan de eShop: Crazy Cheebo: Puzzle Party en Gaia's Moon. In Crazy Cheebo draait alles om hele vreemde, aparte puzzels. Gaia's Moon is een actie/avontuur game die je met twee personen kunt spelen. Beide games kosten twee euro.