3DS eShop update: Kirby, Bird Mania en Rayman

Article
donderdag, 17 mei 2012 om 16:18
xgn google image
Deze Hemelvaarts donderdag loopt alweer op z'n eind. Nederland heeft massaal vrij vandaag en misschien wel tijd om een spelletje van Nintendo te downloaden. Vandaag is er namelijk weer vers gamevoer toegevoegd aan de 3DS eShop.
Virtual Console:
Te beginnen met ons roze knuffelmonster. Kirby heeft al meermaals zijn opwachting gemaakt in de eShop en vanaf vandaag kun je Kirby's Dream Land 2 herbeleven. Deze titel, die oorspronkelijk verscheen op Nintendo's Game Boy, kost vier euro voor de Virtual Console van de 3DS.
3DS Download Software:
Helaas is het sinds de release van de eShop eerder een uitzondering geweest dan een regel dat er een nieuwe downloadbare game voor de 3DS verscheen, in plaats van een oude heruitgave of DSi-game. Maar waar vorige week VVVVVV al verscheen, houdt Nintendo zich nu goed en voegt het deze week Bird Mania 3D toe. Het is een actiegame waarin je in de huid kruipt van een klein vogeltje dat naar Afrika trekt. Het spel kost slechts twee euro.
3DS Demo:
Voor degenen die met de wat grotere titels aan de slag willen maar nog twijfelen of ze er het bedrag voor over hebben, is er deze week weer een nieuwe gratis demo. Rayman Origins, waarvan op de Xbox 360 en PlayStation 3 ook een demo beschikbaar was, kun je nu dus gratis uitproberen, alvorens 'm al dan niet aan te schaffen.