3DS eShop update: Catrap en Extreme Hangman

Article
vrijdag, 07 oktober 2011 om 17:30
xgn google image
Een eShop update op vrijdag klinkt als sneeuw in de zomer. Vandaag maken we het toch echt mee, omdat er gisteren wat problemen waren. We kunnen in ieder geval zeggen dat jullie niet veel hebben gemist gisteren.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd.
Die laatste categorie bespreken we niet al te uitgebreid omdat deze software in eerste instantie bedoeld is voor de Nintendo DSi en automatisch ook wordt aangeboden in de 3DS eShop.
Virtual Console:
Deze week moeten we het doen met slechts één exclusieve 3DS-titel in de eShop. Dat is de game Catrap. In Catrap ga je aan de slag met Catboy en Catgirl. Nu vraag je je waarschijnlijk af of deze twee kunnen rappen, zoals de titel doet vermoeden, maar helaas, dat is niet het geval. Catrap verscheen oorspronkelijk voor de Game Boy en het is de vraag of iemand deze game überhaupt nog kent.
  • Catrap kost drie euro.
DSiWare:
In de categorie DSiWare vinden we deze week eveneens slechts één nieuwe titel terug, te weten Extreme Hangman 2. De naam zegt het al: in dit spel ga je gewoon galgje spelen op je handheld. Dat klinkt niet heel bijzonder en misschien is het dat ook wel niet, maar de prijs is niet al te hoog:
  • Voor Extreme Hangman 2 betaal je twee euro.

Populair Nieuws