3DS eShop update: BurgerTime en Halloween

Article
donderdag, 27 oktober 2011 om 9:45
xgn google image
Het is weer donderdag en het is weer tijd voor een nieuwe 3DS eShop update. Deze week maken onder andere hamburgers en pompoenen hun opwachting in de eShop. Maar helaas is daar ook alles mee gezegd!
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd.
Die laatste categorie bespreken we niet al te uitgebreid omdat deze software in eerste instantie bedoeld is voor de Nintendo DSi en automatisch ook wordt aangeboden in de 3DS eShop.
Virtual Console:
Met de hamburgers uit de inleiding doelden we op BurgerTime Deluxe, een oud spel van de Game Boy. In BurgerTime Deluxe moet je op een uitdagende manier hamburgers bakken. Pas echter op voor de vijanden Mr. Hot Dog, Mr. Pickle en Mr. Egg! Misschien klinkt het spannender dan het is...
  • BurgerTime Deluxe kost drie euro.
DSiWare:
Halloween: Trick or Treat is deze week de enige nieuwe titel in de DSiWare categorie. Kleine spelletjes met betrekking tot Halloween, dus aangekleed met pompoenen en schedels, meer moet je er niet van verwachten.
  • Halloween: Trick or Treat kost acht euro.

Populair Nieuws