3 redenen om Moving Out 2 te spelen

Article
zaterdag, 26 augustus 2023 om 11:00
moving out 2 2f1692873097
Moving Out 2 is sinds kort beschikbaar. Wij hebben nog een review op komst, maar we zijn er allang achter dat dat deze game zeer de moeite waard is. We hebben wat redenen waarom de game zo leuk is voor je op een rij gezet.

Verhuizen wordt leuk

Verhuizen is niet leuk. Het valt misschien nog mee als je voor het eerst uit huis gaat en alleen essentiële spullen meeneemt. Maar elke keer dat je daarna verhuist heb je waarschijnlijk meer spullen en die moet je dan allemaal inpakken, of je moet gelijk flink opruimen en dingen weggooien. Dat kost allebei veel tijd en het is allemaal een rotklus.
Maar dan is er Moving Out 2, waarin een verhuizing niet per se netjes hoeft. Ja, je moet de essentiële zaken in de verhuiswagen krijgen (waaronder soms een toiletpot), maar je mag veel zaken die je in het echt uit zou moeten zoeken gewoon laten staan. Wat wel mee moet, hoef je niet voorzichtig te behandelen. Deuren mogen stuk en ramen ook. Je mag met je computer gooien, als alles uiteindelijk maar in de wagen zit. Alles wat bij een echte verhuizing een slecht idee is, mag je doen in Moving Out 2.
moving out 2 1f1692873353

Knotsgekke co-op nu ook online

Je kent het wel, het berichtje “Hey, wil je me helpen verhuizen, ik regel pizza”. Je helpt je vrienden graag, maar je komt vooral voor de pizza. Maar als je een appje krijgt met “Hey, zullen we Moving Out 2 spelen? Er is pizza”, laat dan alles vallen en ga de game spelen. In co-op is de game namelijk nog veel leuker.
Want ja, in je eentje mag je brokken maken, maar met zijn tweeën kan het bijna niet anders. Je kunt een klus veel sneller klaren als jij alles uit het raam smijt, waarna je partner het in de wagen gooit. Uiteraard zul je elkaar ook in de weg lopen, maar dit is een game waarin een beetje chaos juist welkom is. Bovendien kun je Moving Out 2, in tegenstelling tot de eerste game, ook online spelen. Je moet dan alleen wel je eigen pizza regelen.

Meer Moving Out

Online co-op is een toevoeging waar wij zeker geen nee tegen zeggen, maar wie gewoon een maatje op de bank heeft, hoeft de game zeker niet over te slaan. Uiteindelijk is er namelijk een reden om Moving Out 2 te spelen die voor iedereen geldt: het is meer Moving Out en samen gamen met je vrienden kan niet lang genoeg duren.
Want in Packmore blijft blijkbaar niemand lang op dezelfde plek wonen en zijn er altijd meer Furnitur Arrangement & Relocation Technicians (F.A.R.T.s) nodig. Dus iedereen die Moving Out heeft gespeeld en eigenlijk nog meer wil, heeft stapels nieuwe levels om te proberen. Of je nu een ervaren verhuizer bent of net komt kijken, iedereen is welkom de boel eens flink op stelten te zetten.