3 dingen die je moet weten over Sword Art Online Hollow Realization

Article
dinsdag, 27 september 2016 om 8:23
xgn google image
Bandai Namco is goed vertegenwoordigd met games de komende tijd. Onlangs zetten we in Tokio onze tanden in de nieuwe Sword Art Online. In deze special lees je 3 dingen die je moet weten over de Sword Art Online Hollow Realization gameplay.
Onlangs tijdens een bezoek aan het kantoor van Bandai Namco in Japan werd ondergetekende overspoeld met de line-up aan games. En eerlijk is eerlijk: de markt in Japan is voor bepaalde games groter dan bij ons in het Westen. Een titel die bij ons wat minder belangrijk is dan pak 'm een beet een Dark Souls 3 of Tekken 7 is Sword Art Online Hollow Realization.
Een role-playing game waar onze Nicky eerder ook al mee aan de slag is geweest. Zijn bevindingen kun je nog eens nalezen in de Sword Art Online Hollow Realization preview. Dan is het nu tijd om nog eens kort drie aspecten aan te stippen opdat deze game niet van de radar verdwijnt.

3. Voor wie is Sword Art Online Hollow Realization?

Sword Art Online Hollow Realization is het vierde deel alweer uit de Sword Art Online serie en het is een direct vervolg op Sword Art Online Lost Song. De indruk wordt gewekt dat je met deze game een MMORPG aan het spelen bent, maar niets is minder waar. Gezien de game offline gespeeld wordt, speel je gewoon een role-playing game, bedoeld voor mensen die bekend zijn met de Japanse Sword Art online novels.
Er heerst nog veel mysterie rondom het verhaal van dit nieuwe deel. Yosuke Futami, producent van de game, heeft in ieder geval eerder al laten weten dat de game grotendeels zal draaien om een nieuwe NPC. Daarbij vertelde hij onlangs in Tokio dat de game ongeveer 300 NPC's zal hebben, waarvan de helft vrouwelijk is. Sword Art Online fans komen daarmee zeker aan hun trekken. Een van de nieuwe karakters is Kizmel en hoe zij kan opduiken in de game is nog één groot mysterie!
98352

2. Nieuwe features in Sword Art Online Hollow Realization

Een nieuwe Sword Art Online kan niet gemaakt worden zonder nieuwe features moet Bandai Namco gedacht hebben en daarom zal Hollow Realization nieuwe elementen bevatten ten opzichte van de voorgaande games.
Een belangrijke vernieuwing is de Blacksmith en sowieso is het gehele wapensysteem verbeterd. Op diverse plekken zullen Blacksmiths zijn in de game en daar kunnen spelers naartoe gaan om onder meer hun wapens te verbeteren.
Je wilt natuurlijk wel een beetje goed voorbereid een gevecht ingaan, nietwaar? De game zal veel meer vernieuwingen bevatten, waaronder de Shopping Arcade, zeg maar de in-game handelsplek. Over deze features berichtten we onlangs uitgebreider.
98353

1. Veel DLC in aantocht voor Sword Art Online Hollow Realization!

De game krijgt een season pass die zal bestaan uit drie keer downloadbare content. De eerste DLC "Abyss of the Shrine Maiden" moet begin 2017 uitgebracht worden en kan los van de hoofdgame gespeeld worden.
In Tokio liet Futami weten dat spelers zo'n 15 a 20 uur zoet kunnen zijn met deze DLC. De hoofdgame zelf zal zo'n 50 uur in beslag nemen. Daarmee is de kans dus groot dat alle DLC bij elkaar nog meer gameplay bevat dan de hoofdgame zelf.

Populair Nieuws

Laatste Reacties