2020 is los: Wat zijn de goede voornemens van de redactie?

  2019 is niet meer. Dat jaar is voorbij. De mist van het vuurwerk is opgetrokken en het is tijd om al je goede voornemens om te zetten in harde daden. Bij XGN hebben we ook goede voornemens. Of toch niet? Wij gingen door de redactie met deze vraag.

  De oliebollen zijn op, het vuurwerk is de lucht in geknald en de champagne is van de vloer geboend. 2019 zit erop. In die laatste seconden voordat het 2020 was, kwam over de hele wereld de vraag weer voorbij: Wat zijn je goede voornemens voor 2020? Stoppen met roken, je spaarpot spekken, meer sporten, dat ene doel verwezenlijken waar je het hele jaar al over praat? Veel mensen stellen zich een doel voor het nieuwe jaar. Daarom wilden wij van de redactie ook wel weten wat de goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn. Dit is is wat ze zeiden.

  Rox

  Ik doe niet aan goede voornemens. Ik ben meer het type van: het hele jaar door je dromen en doelen voornemen en bijschaven. En als je dingen wilt veranderen, meteen uitvoeren. Wel vind ik dat ik vorig jaar wat te veel gegamed hebt, en dat mag dit jaar wel wat minder. Evenals games kopen. Ik denk dat ik gewoon even een half jaartje niets ga kopen. Kost alleen maar geld, terwijl de backlog groter en groter wordt. Maar to be honest: dit had ik me al ergens in november voorgenomen haha. Vooral elke dag leven to the fullest!

  Remco

  Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn dat ik meer ga sporten (maar dat zegt iedereen wel hé). Ook is een voornemen voor mij dat ik elke game die ik ga spelen 100% uit wil spelen, aangezien ik dat bijna nooit doe.

  Luuc

  Mijn goede voornemen is om meer te gaan sporten en om af te studeren dit jaar. Dan kan ik me daarna eindelijk volledig storten op wat ik het liefste doe. Schrijven voor XGN!

  Theo

  Voor mij geen goede voornemens voor 2020. Ik kan heel heldhaftig roepen dat ik meer ga sporten en gezonder ga eten (wat ik al een hele tijd doe overigens), maar ik weet dat het leven gek kan lopen. Dus ik doe dingen zoals ik ze in mijn hoofd heb en stel bij waar ik dat nodig vind. Ik heb wel een plan natuurlijk, maar dat heb ik al even in mijn hoofd zitten en heeft niks met het nieuwe jaar te maken.

  Wat zijn jouw goede voornemens?

  Dit zijn de goede voornemens van een aantal redactieleden. Er wordt binnen de redactie komende maanden dus flink gesport en gegamed. Daarnaast gaan wij je dit jaar weer voorzien van de nodige reviews, nieuwtjes en updates rondom tech, films en series en games. Wat zijn jouw goede voornemens? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.