2018 E3 games - Deze 10 games gaan we zeker zien

Article
dinsdag, 22 mei 2018 om 9:56
xgn google image
De E3 2018 is nog maar enkele weken van ons verwijderd. Er zullen genoeg games te zien zijn. Dit zijn de top 10 van 2018 E3 games die we zeker gaan zien en we allemaal naar uitkijken.

10. Fortnite

Ontwikkelaar Epic Games zit niet stil als het op Fortnite aankomt en brengt de game dit jaar naar E3 2018. Het is daarmee de eerste van onze 2018 E3 games die we in ieder geval gaan zien. Epic kondigde aan dat de ultieme Fortnite Party Royale tijdens de E3 gaat plaatsvinden en daarvoor wordt groots uitgepakt.
Samen met atleten, entertainers en de beste Fortnite Battle Royale spelers van over de hele wereld wordt het evenement georganiseerd. Door middel van teams vindt de première van Fortnite Celebrity Pro-Am plaats, waarbij er één team de Victory Royale kan claimen. Epic zegt nog meer informatie te onthullen in de komende weken.
131481

9. Ghosts of Tsushima

De nieuwe game van Sucker Punch is nog volledig gehuld in mysterie. Ondanks dat er tijdens de Paris Games Week 2017 een trailer voor de game is uitgebracht, weten we nog niet zoveel over het nieuwe spel van de makers van InFamous. Het enige waar we zeker van zijn, is dat het spel elementen van de Japanse geschiedenis gaat gebruiken.
De game speelt zich namelijk af tijdens de eerste Mongoolse invasie in Japan. Deze vond plaats in 1274 en werd opgevolgd door een tweede invasie in 1281. De game zal ook een grote open wereld bevatten die op deze setting gebaseerd zal zijn.
131482

8. Call of Duty: Black Ops 4

Het viel natuurlijk te verwachten maar ook Call of Duty Black Ops 4 zal dit jaar van de partij zijn op de E3 2018. Het is één van de minst verrassende 2018 E3 games op dit lijstje, maar dat is niet erg. Vele gamers kijken uit naar de nieuwe Call of Duty en kunnen dan ook niet wachten tot het Community Reveal event op 17 mei.
Als eerdere E3’s enige indicatie zijn, houdt dat in dat er tijdens de Sony presentatie een gameplay demo van Black Ops 4 getoond wordt. Dit is niet de enige capaciteit waarin we de game zien. Via de E3 Twitter werd bekendgemaakt dat Call of Duty Black Ops 4 Zombies ook aanwezig zijn.
131483

7. Anthem

Vorig jaar werd de game aangekondigd door EA met een bijna zeven minuten durende gameplay trailer. De game had toen nog een lange weg te gaan en sindsdien is de game ook al meerdere keren uitgesteld. Anthem moet nu pas in maart 2019 uitkomen.
De kans is dan ook groot dat we meer gaan horen tijdens de E3 2018. EA heeft namelijk al bevestigd dat het één van de 2018 E3 games is die zij gaat tonen. Het zou om een ‘inside look’ van de game gaan, maar wat dat precies inhoudt is nog niet bekend.
131484

6. Beyond Good & Evil 2

Het is een heugelijke dag wanneer we meer te horen krijgen van Beyond Good and Evil 2. Gelukkig is het dan ook zo dat het één van de 2018 E3 games die we gaan zien. Het nieuws werd aangekondigd tijdens een zogenaamde Space Monkey Report van de ontwikkelaar.
Hoewel details rond het spel nog schaars zijn, is er dus genoeg reden om uit te kijken naar de E3 2018. Het spel zal zo goed als zeker getoond worden tijdens de Ubisoft persconferentie, aangezien de game wordt uitgegeven door Ubisoft. Voor nu werken er zo’n 120 mensen aan de game en is er nog geen release bekend.

5. Tom Clancy's The Division 2

Ineens was daar op 8 maart de aankondiging van The Division 2 door Ubisoft. Er werd verder niets bekendgemaakt, behalve dat de game aanwezig zou zijn tijdens E3 2018. Het kan maar zo zijn dat de game volledig uit de doeken wordt gedaan tijdens de Ubisoft persconferentie.
De vraag is wat er precies getoond wordt en of de game speelbaar is. Het is goed mogelijk dat er alleen cinematics verschijnen, al is de hoop natuurlijk dat er gameplay komt. Het allerbeste zou zijn dat de game al in speelbare staat is, want dan is de kans op een snelle release groter.
131487

4. The Last of Us Part II

Inmiddels hebben we twee trailers gezien The Last of Us Part II. De eerste hiervan stamt alweer uit december 2016 toen er een korte trailer verscheen tijdens de PlayStation Experience. De tweede trailer verscheen vorig jaar tijdens de Paris Games Week.
Sindsdien heeft regisseur Neil Druckmann bevestigd dat The Last of Us Part II aanwezig zal zijn tijdens E3 2018. Later volgde ook Sony zelf met de bevestiging. Wat we precies te zien gaan krijgen, dat blijft natuurlijk nog even een verrassing. Maar de nieuwe Last of Us wordt ongetwijfeld één van de grootste games deze E3.
131488

3. Super Smash Bros. Switch

Het is bevestigt dat er dit jaar een nieuwe Super Smash Bros uitkomt op de Nintendo Switch. Verder weten we nog niet zoveel van de game, behalve dat de Inklings uit Splatoon 2 naar de game komen. We hopen natuurlijk wel dat er een flink aantal nieuwe Super Smash Bros Switch karakters aangekondigd worden.
Naast de eerste gameplaybeelden die we verwachten tijdens de E3, wordt er ook hoop gevestigd op karakter aankondigingen. Dit is altijd een groot onderdeel geweest van de hype rondom een nieuwe Super Smash Bros game. Daarnaast zal het spel ook speelbaar zijn, want er wordt meteen een toernooi gehouden op de E3.
131490

2. Battlefield 2018

Het is ook zeker dat er dit jaar een nieuwe Battlefield game uit gaat komen, maar hoe de titel heet is nog niet bekend. Geruchten gaan dat het Battlefield Bad Company 3 is die wordt onthuld, maar anderen denken eerder aan Battlefield V. Wat het ook wordt, op de E3 gaan we er meer van zien.
EA heeft zelf laten weten dat de game naar het evenement dat EA gelijktijdig met E3 plaatsvindt, EA Play, komt. Bezoekers kunnen de nieuwe Battlefield in ieder geval spelen tijdens het evenement. De game moet ook dit jaar nog uitkomen, dus de kans dat een releasedatum aangekondigd wordt is vrij groot.
131491

1. CD Projekt RED RPG

Officieel is het nog niet bekend wel spel CD Projekt RED naar de E3 brengt, maar dat de Poolse ontwikkelaar aanwezig is staat vast. De website van E3 toont namelijk dat CD Projekt RED een RPG met zich mee zal brengen. Nu hoef je gelukkig geen genie te zijn om te deduceren om welk spel dit gaat.
Cyberpunk 2077 wordt waarschijnlijk verder onthuld tijdens de E3 2018 en staat daarom bovenaan de lijst met top 10 2018 E3 games die we gaan zien. De game is al jarenlang in ontwikkeling en na het eerste teken van leven op Twitter dit jaar lijkt de aankondiging vast te staan. In welke mate we de game gaan zien, is nog niet bekend.

Dit zijn de top 10 2018 E3 games die we gaan zien

Dit zijn de top 10 2018 E3 games die we gaan zien over een paar weken. Deze games zijn allemaal bevestigd en komen dus niet meer als een verrassing. Zijn er games die jij graag wil zien tijdens de E3 2018? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws