Alle 2017 Super Bowl trailers op een rijtje

  Tijdens de Super Bowl zijn alle ogen op het immense evenement gericht en dat weten bedrijven maar al te goed. Daarom laten ook filmproducenten de nieuwste trailers van hun films zien in de pauzes. Wij hebben alle 2017 Super Bowl trailers voor je op een rijtje gezet.

  Dit overzicht bevat alle filmtrailers die tijdens de afgelopen Super Bowl zijn getoond. Alle overige trailers, van bijvoorbeeld games, en commercials zijn hierin niet meegenomen.

  Ghost in the Shell

  In de Ghost in the Shell trailer zien we Scarlett Johansson als de cyborg The Major. We zien een aantal beelden langskomen die we al in de vorige trailer hadden gezien, maar krijgen ook een paar nieuwe shots voorgeschoteld. Zo zien we bijvoorbeeld een enorme Mech lopen en voor de eerste keer de mechanische inhoud achter het menselijke gezicht van The Major.

  Op 30 maart zal de film, gebaseerd op de gelijknamige animeserie, uitkomen in de Nederlandse bioscopen.

  Transformers The Last Knight

  De ondergang van de Aarde lijkt eraan te komen in de Transformers The Last Knight trailer. De mensheid is in oorlog met de Transformers, al lijkt het erop dat niet iedereen aan dezelfde kant staat. Zo zien we bijvoorbeeld in de trailer Bumblebee in een strijd verwikkeld met Autobots-leider Optimus Prime.

  De ogenschijnlijk laatste film in de reeks zal op 22 juni uitkomen in Nederland.

  A Cure for Welness

  Dane DeHaan wordt in de nieuwe A Cure for Welness trailer eropuit gestuurd om de CEO van zijn bedrijf uit een mysterieus 'wellness center' te halen in de Alpen. Het lijkt er echter op dat het centrum niet bepaald ontspannend is en eerder een plek uit nachtmerries.

  De Super Bowl trailer zijn de laatste beelden die nog onthuld worden, want vanaf 16 februari zal de film al draaien in de bioscoop.

  Guardian of the Galaxy 2

  De nieuwe Guardians of the Galaxy 2 trailer laat een berg aan nieuwe beelden zien tijdens de Super Bowl. Het bekende team wordt deze keer bijvoorbeeld aangevuld met Yondu en Nebula, die we al kennen uit de eerste Guardians of the Galaxy. Ook Mantis zit erbij, die we nog niet eerder hebben gezien, en natuurlijk maakt Baby Groot zijn opwachting.

  Helaas moeten we er nog even op wachten, vanaf 27 april is de film te zien.

  John Wick 2

  Wat humor mag natuurlijk ook wel bij de Super Bowl en dat komt goed naar voren bij de nieuwe John Wick 2 trailer. Op overduidelijke wijze neemt het de trailer van Fifty Shades Darker op de hak en trakteert ons vervolgens op een overdosis aan actie.

  Keanu Reeves heeft zijn draai weer gevonden met John Wick en deze week mogen we er al van genieten, op donderdag 9 februari draait de film namelijk in Nederland.

  Life

  A Cure for Wellness is niet de enige horrorfilm die is getoond tijdens de Super Bowl, want ook Life valt onder dat genre. In de trailer zien we de bemanning van een ruimtestation gefascineerd door een nieuwe vorm van leven, maar al snel is de fascinatie veranderd in doodsangst.

  Life, met onder andere Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal, zal op 23 maart het daglicht zien.

  Logan

  We hebben al een paar trailers van Logan voorbij zien komen, maar de nieuwe Logan trailer schotelde ons nog een aantal mooie beelden voor. Het lijkt er in ieder geval op dat de film flink bloederig zal zijn, getuige de brute actie, en het mysterieuze personage Caliban kan voor flink wat chaos gaan zorgen.

  We moeten nog een maandje geduld hebben, want vanaf 2 maart is Logan te zien.

  Fate of the Furious

  De Fast and the Furious-reeks lijkt elke film een stukje extremer te worden in stunts en dat komt goed naar voren in de Fate of the Furious-trailer die werd getoond tijdens de Super Bowl. Snelle auto's worden afgewisseld met enorme vuurwapens, een sloopkogel, tanks en natuurlijk een onderzeeër.

  De tweestrijd tussen Vin Diesel en Dwayne Johson zal te zien zijn vanaf 13 april in de Nederlandse bioscopen.

  Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

  Tijdens de Super Bowl dit jaar konden we eindelijk een blik opvangen van 'Captain' Jack Sparrow, in de nieuwe trailer van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Hij zal echter een groot probleem hebben in de vorm van kapitein Salazar, die is opgestaan uit de dood om alle piraten mee te nemen naar het hiernamaals. Ook Barbossa zal dus voor zijn leven moeten vechten. Op 24 mei is de release van de film in de Nederlandse bioscopen.

  Welke van de 2017 Super Bowl trailers vond jij het beste? Laat het ons weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.