20 hilarische videogame anagrammen - slideshow

Article
donderdag, 12 januari 2012 om 14:00
xgn google image
Op internet gebeuren er allerlei leuke dingen rondom games. Tijd voor XGN om ook deze kant van gaming in beeld te brengen, zodat jullie daar niet zelf de hele dag naar op zoek moeten in je drukke leven. Daarom introduceren we vandaag een nieuwe rubriek.
Onze Eke behandelt in zijn Maffe Maandag elke week al bizarre dingen die gebeurd zijn rondom gamen in de wereld. Dat doet hij altijd in een leuke tekst. Maar gamen is uiteraard een visueel medium, dus we willen dit soort dingen ook in daadwerkelijk beeld brengen. Daar is deze nieuwe rubriek voor bedoeld (naast dat we een excuus nodig hadden om ons toffe slideshow-scriptje te gebruiken).
Vandaag trappen we af met een lading grappige boxarts. Deze werden gemaakt door gebruikers van het gameforum NeoGAF. De heren aldaar zijn nog altijd druk bezig met meer grappige anagrammen, dus neem er zeker even een kijkje. De buit tot nu toe kun je hieronder bekijken.
Ben je zelf wat leuks tegengekomen waarvan je denkt 'dat moeten ze op XGN gezien hebben?' Stuur mij dan zeker even een PM en wie weet staat het binnenkort op de site!