10 toffe gadgets die je voor minder dan 50 euro in huis kunt halen

  Er zijn al ontzettend veel dingen uitgevonden en gemaakt op het gebied van technologie. Met deze hebbedingetjes kunnen wij ons huis inrichten, onze spullen terugvinden of beschermen, onze telefoons leuke kenmerken geven of gewoon onze luiheid versterken. Hier zijn 10 van die toffe gadgets die je voor minder dan 50 euro in huis kunt halen.

  Minecraft Redstone Torch USB Wall Charger

  Bij Minecraft is de fakkel een must have en deze fakkel kan jou nu ook verlichting geven in het echte leven. De Minecraft Redstone Torch USB Wall Charger heeft twee functies. Je kunt er namelijk twee telefoons tegelijk mee opladen en hij dient ook als een nachtlampje.

  In Minecraft wordt de rode fakkel gebruikt om mechanismen aan te drijven. Daarbij geven ze ook nog eens een rood, gedimd licht. Er is dus goed nagedacht over de gadget, aangezien hij zijn functie dus ook echt in het echte leven kan uitoefenen. De Minecraft Redstone Torch USB Wall Charger kost maar 8,60 euro! Vandaar dat hij bij de 10 toffe gadgets staat die minder kosten dan 50 euro.

  Ben & Jerry's Euphori-Lock Ice Cream Pint Combination Lock Protector

  Voor de echte Ben & Jerry-fanaat is dit de perfecte gadget. Hoe vaak zullen mensen wel niet bij de vriezer staan, waarbij ze ineens balen, omdat anderen niet van hun ijs af kunnen blijven? Met de Ben & Jerry's Euphori-Lock Ice Cream Pint Combination Lock Protector hoeft dat niet meer.

  Het slot is simpel te gebruiken en bestaat uit twee delen. Het enige wat je hoeft te doen voordat jij ijs eet, is het invoeren van je driecijferige code. Zolang niemand jouw code weet, zal je nooit meer voor een lege vriezer staan. De Ben & Jerry's Euphori-Lock Ice Cream Pint Combination Lock Protector kost 30,95. Dat is het geld wel waard, want het ijs is duur zat.

  Suck UK Sun Jar Sfeerlamp op Zonne-energie

  Sfeer is nog nooit zo goedkoop geweest en dan bedoelen we niet alleen de prijs van deze lamp. Na deze aankoop hoef je namelijk ook geen geld voor stroom te betalen wanneer je wil dat deze gezellige lamp jouw leven gaat oplichten. Vandaar dat deze lamp op onze lijst staat van onze 10 toffe gadgets die je voor minder dan 50 euro in huis kunt halen.

  De Suck UK Sun Jar Sfeerlamp op Zonne-energie kan worden gebruikt in de tuin, op de camping of gewoon gezellig in huis, want deze lamp past namelijk in elke gemiddelde vensterbank. Op deze plekken kan de sfeerlamp genoeg zonlicht ontvangen om de rest van de avond en nacht voor jou te schijnen. Je kunt de Suck UK Sun Jar Sfeerlamp op Zonne-energie aanschaffen op Fonq voor slechts 24,95 euro.

  Kikkerland Cactus Auto Oplader

  Veel mensen voelen zich overprikkeld als de batterij van hun telefoon langzamerhand steeds meer aftelt, vooral als er een lange reis met de auto gepland staat en de telefoon bijvoorbeeld nodig is voor navigatie. Gelukkig bestaan er tegenwoordig opladers voor in de auto, maar wie mag hem opladen als er meerdere telefoons uit dreigen te vallen?

  Wij hebben de oplossing gevonden, namelijk deze auto-oplader in de vorm van een leuke cactus. Dankzij de fel groene kleur valt de oplader snel op en kun je hem per direct vinden wanneer het nodig is. Bovendien zijn er drie USB-ingangen waardoor er meerdere telefoons tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. Je kunt de Kikkerland Cactus Auto Oplader in huis halen op Fonq voor maar 10 euro, vandaar dat deze gadget valt onder de 10 toffe gadgets die je voor minder dan 50 euro in huis kunt halen.

  Atari Classic Console USB Controller

  De games van tegenwoordig zijn over het algemeen goed, maar er is een gevoel dat de nieuwe games en consoles ons nog niet kunnen geven. Om toch het nostalgische gevoel terug te halen, kun je nu een Atari Classic Console USB Controller halen. Deze kun je aansluiten op je pc, waardoor je met een van de oude Nintendo controllers kunt spelen.

  Je hebt de keuze uit Atari, Gamecube, Genesis 6-button, N64, NES en SNES controllers. Deze kunnen allemaal gebruikt worden op Windows en Mac OS computers. Hiermee kunnen de remakes op de meest klassieke manier worden herbeleefd. De Atari Classic Console USB Controller kost maar 17,22 euro, best een aardige prijs voor zo'n leuk hebbeding!

  iBed Tablethouder

  Telefoons en tablets zijn tegenwoordig handige en vooral populaire items omdat deze makkelijk kunnen worden vastgehouden en niet te zwaar zijn om overal mee naartoe te slepen. Toch kan het platte scherm soms ook onhandig zijn, want als je een tijdje naar het scherm wil blijven kijken en tussendoor nog andere dingen te doen hebt zal het scherm steeds om blijven vallen of plat blijven liggen.

  Hier is een oplossing voor gevonden waardoor je heerlijk in bed kunt blijven liggen met je tablet zonder dat het beeld steeds wordt verstoord door zwaartekracht. Dankzij de iBed Tablethouder heb je geen last meer van dit probleem en kun je tijdens het bekijken van je beeldscherm rustig genieten van je ontbijt of andere dingen. Daarom valt deze gadget onder de 10 toffe gadgets onder de 50 euro, want je kunt de iBed Tablethouder aanschaffen voor slechts 16,95.

  Self Stirring Mug

  Even voor de luie mensen onder ons: er bestaat dus een mok die zichzelf roert. Met een druk op de knop hoef je nooit meer een lepel te pakken en helemaal de mok te roeren. Het enige wat je aan het begin nog hoeft te doen is twee AAA-batterijen halen. Deze zijn namelijk niet inbegrepen.

  De Self Stirring Mug kost maar 13,78 en kan een perfect cadeau zijn voor luie mensen. Of natuurlijk voor jezelf, leun lekker achterover en relax. Het scheelt ook nog eens lepeltjes afwassen. Het is dan wel lui, maar het is ook een tof concept wat voor sommige mensen heel handig kan zijn. De Self Stirring Mug kost maar 13,78 euro. Vandaar dat hij thuishoort bij de 10 toffe gadgets die minder dan 50 euro kosten.

  Luckies Bluetooth Smartphone Speaker 3.0

  Deze handige Bluetooth speaker ziet er lekker retro uit. Voor een redelijk betaalbare prijs kun je met een batterijvermogen van twaalf uur een flinke tijd naar muziek luisteren. Het duurt twee uur om de batterij volledig op te laden.

  De speaker heeft een Bluetooth bereik van tien meter, dus je hoeft niet dicht in de buurt van de box te blijven staan. De Luckies Bluetooth Smartphone Speaker 3.0 is daarbij ook draagbaar en kost maar 37,50 euro. Dit handigheidje hoort daarom ook thuis op de lijst van 10 toffe gadgets die minder dan 50 euro kosten.

  Magische Muzikale Bloempot

  Dankzij deze speciale bloempot krijgen jouw planten meer functies dan decoratie en lekkere geuren. De Magische Muzikale Bloempot geeft namelijk de gelegenheid tot muziek zoals Happy Birthday, de Bruidsmars, Für Elise en nog vele andere bekende melodietjes. Hoe worden deze afgespeeld? Door het aanraken van de plantenblaadjes natuurlijk.

  Dankzij de touch sensor in de bloempot zullen er rustieke pianoklanken door jouw kamer dansen zodra je de plantenblaadjes aanraakt. Daarnaast kan de muziek ook automatisch worden afgespeeld, kan de speaker verbonden worden met Bluetooth en is de bloempot ook nog eens een lamp.

  De bloempot kan tijdens de Bluetooth namelijk ook functioneren als een kleurrijke lichtshow die ingaat op het ritme van de muziek. Ook kan er een nachtlampje worden ingesteld waarbij je de keuze hebt uit zeven verschillende kleuren. Geen wonder dat deze gadget tussen de 10 toffe gadgets thuishoort, je kunt de Magische Muzikale Bloempot in huis halen voor slechts 24,95.

  Luckies Lo-fi Smartphone Projector 2.0 Beamer

  Met de Luckies Lo-fi Smartphone Projector 2.0 Beamer kun je video’s vanaf je smartphone projecteren. Hierdoor wordt een video op bijvoorbeeld je muur weergeven, maar dan acht keer zo groot. Het apparaatje werkt niet hetzelfde als een echte beamer, maar je kunt wel bijvoorbeeld je vakantiefoto’s en video’s laten zien zonder dat iedereen om een klein schermpje zwermt.

  Het is het beste om deze gadget in het donker te gebruiken voor een beter resultaat. Je kunt de smartphone projector gebruiken met telefoons die maximaal L 14,5 x B 8 cm zijn. Er zijn drie varianten beschikbaar, namelijk koper, goud/zwart en bruin. Je kunt de Luckies Lo-fi Smartphone Projector 2.0 Beamer halen voor 29,95 euro.

  10 toffe gadgets

  Deze 10 toffe gadgets kun je dus voor minder dan 50 euro in huis halen. Sommige gadgets zijn handig, sommige gadgets zijn leuk en sommige gadgets zijn dus voor de meest luie mensen op aarde, zoals de zelfroerende beker. Zitten er gadgets tussen die jullie in huis zouden halen?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.