10 Toffe game bugs die de ervaring leuker maken

Article
donderdag, 28 september 2017 om 17:38
xgn google image
Bugs kunnen een game behoorlijk verpesten, maar ze kunnen ook zorgen voor grappige momenten die zeker het delen waard zijn. Wij hebben 10 toffe game bugs opgezocht die gamen een stuk leuker maken.

10. Skyrim

Is het een man? Is het een kist? Het is kist man! Deze trouwe compagnon is een vrij gesloten persoon die niet veel van zichzelf laat zien. Deze game bug zorgt in ieder geval voor de nodige bekijks. Daarnaast evenaart hij qua vermomming de kartonnen doos van Snake in Metal Gear Solid.
10 toffe game bugs

9. De Sims

Met de Sims kan je karakters helemaal maken zoals je ze zelf wilt. Maar dat de karakters zich dan niet aan jouw wensen houden gebeurt vaak genoeg. De personages die zo'n bug oplopen worden gelijk een stuk grappiger of juist verontrustend, waardoor je soms maar moet overwegen om een nieuw gezinnetje te stichten.
10 toffe game bugs

8. FIFA 2015

Sportgames behoren tot een vrij serieus genre. Maar sommige bugs maken het spelen met je favoriete prof een stuk leuker. FIFA 2015 heeft bijvoorbeeld een bug waarbij het lijkt alsof je handbal in plaats van voetbal speelt. Over het algemeen niks mis mee, alleen het ziet er nogal een beetje vreemd uit als de handen van je spelers groter zijn dan de scheidsrechter. Deze bug is eerlijk gezegd een beetje uit de hand gelopen, maar levert wel een grappig plaatje op.
10 toffe game bugs

7. Fallout 4

Bethesda games staan erom bekend dat ze niet helemaal zonder bugs zijn. The Elder Scrolls, Dishonored en Fallout zijn wel de paradepaardjes als het gaat om grappige onbedoelde fouten in het spel. Bij de volgende bug heeft je trouwe viervoeter wel een heel aparte make-over gekregen. Het lijkt toch verstandig om de hond in te ruilen voor een andere medereiziger aangezien deze een bord voor zijn kop heeft.
10 toffe game bugs

6. Mass Effect

In Mass Effect spendeer je je tijd in de ruimte. Dat de zwaartekracht je soms naar het hoofd stijgt valt ook wel te zien bij mevrouw Shepard. Als je een vrouw als protagonist gekozen hebt, kan het voorkomen dat je deze knappe dame krijgt. Cosmetische producten worden in de cosmos zo te zien niet meer gebruikt. Of juist te veel.
10 toffe game bugs

5. Assassin's Creed Unity

Vlieg, rij en graaf je weg door de wereld van Assassin's Creed Unity. Dat zijn de nieuwe eigenschappen die jouw karakter opeens bevat, zonder enig voertuig te gebruiken. Dat er een hoop fouten in Assassin's Creed Unity voorkomen mag wel duidelijk zijn. Naast deze bugs kent AC Unity ook nog een bug die zeer vaak voorkomt en iets met de gezichten van leeghoofdige personages doet.
10 toffe game bugs

4. GTA V

Waar een wil is, is een weg. Dat is het motto van de meeste GTA V voertuigen. Als je er namelijk hard genoeg tegenaan trapt, overheen valt of alleen nog maar in de omgeving komt gaan de meeste voertuigen er op onverklaarbare wijze vandoor. Ach, niet alles in deze game kan op rolletjes lopen.
Vele YouTube kanalen bestaan uit de bugs en glitches van GTA V, zo ook die hieronder.
Kan jij geen genoeg krijgen van GTA V bugs? Bekijk dan snel onze collectie aan grappigste GTA V bugs.

3. Goat Simulator

Het leven als geit zal niet altijd even makkelijk zijn. In deze game wordt het zelfs nog een stukje zwaarder gemaakt door de duizenden bugs die in het spel zitten. Er is geen enkel object waar de geit niet door kan gaan glitchen, maar gelukkig is dat een van de unieke punten van de game gebleven.
De ontwikkelaars van de game hebben al vanaf de release aangegeven niks aan de bugs te doen, gezien ze bij de charme van het spel horen. Die zogeheten charme verdient bij ons een plaatsje in het lijstje van de 10 toffe bugs.
10 toffe game bugs

2. Skate 3

Skate 3 is een game die maling heeft aan elke vorm van zwaartekracht. Met je benen in je nek terwijl je op een skateboard ligt, terwijl je ook nog eens half door een lantaarnpaal heen steekt. Dat is in deze game een trick waarbij menig skater verbaasd wordt. Maar zeg nou zelf, je bent geen echte pro als je niet eens onderstaande stunt na kan doen.
10 toffe game bugs

1. Left 4 Dead 2

Als je opgejaagd wordt door hordes zombies moet je wel eens improviseren met het vinden van een schuilplaats. Maar dat een wc dienst doet als verstopplek is wel heel opmerkelijk. Maar wat wij wel van deze bug geleerd hebben is dat als er ooit een zombieplaag uitbreekt, je badkamer de veiligste plaats is om je te verschuilen.
10 toffe game bugs
Naast deze 10 toffe bugs die de game leuker maken, zien wij graag meer van zulke grappige fouten. Heb je zelf wel eens een grappige bug meegemaakt? Deel het met ons in de comments!