10 Sinterklaascadeau tips 2018 - Vul een schoen voor minder dan 25 euro

Article
zondag, 11 november 2018 om 9:01
10 sinterklaascadeau tips 2018 vul een schoen voor minder dan 25 euro 139945 1f1605624314
De winter komt er weer aan en dit betekent dat Sinterklaas binnenkort voor de deur staat. Het is dan nog geen december, maar het is wel alvast verstandig om na te denken over cadeautjes. Of je iemand nu een cadeautje wil geven of bezig bent met het maken van een verlanglijstje, deze Sinterklaascadeau tips voor 2018 kunnen je helpen.
Een hoop mensen zullen bezig zijn met de nodige voorbereiding voor Sinterklaas dit jaar. Het blijft elk jaar weer een uitdaging om voor iedereen het juiste cadeautje te vinden. Zoek je inspiratie voor cadeautjes op het gebied van technologie, games en films? Dit zijn onze Sinterklaascadeau tips voor 2018 onder de 25 euro.

10. Games

In 2018 is een hoop games uitgekomen. Assassin’s Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2 en Call of Duty: Black Ops 4 zijn nu al grote namen van dit jaar. Als deze games nog even te duur zijn, kun je ook kijken naar voorgangers. Er zijn altijd wel goede aanbiedingen te vinden.
Het is altijd fijn om een tof spel te krijgen voor de feestdagen. Als het dan geen goed moment is om te genieten van de sneeuw, kun je de dagen alsnog doorkomen met je favoriete games.

Cadeaukaart PlayStation, Xbox en PC

Hoewel er een heleboel games te koop zijn voor minder dan 25 euro kan het lastig zijn om de juiste game te kiezen. Om geen flinke misser te maken, kun je ook denken aan een cadeaukaart. Je kunt zelf beslissen hoeveel geld je erop zet. Dit zorgt ervoor dat het een makkelijker cadeau is dan een specifieke game.
139946

9. Funko Pop! - The Avengers

Kun je niet wachten totdat het vervolg op de nieuwste Avengers film in de bioscoop draait? Ook de Avengers hebben eigen Funko Pop! poppen. Elke personage heeft een eigen versie per film. Zo zien Black Widow en Captain America er anders uit in de laatste Avengers film, Avengers: Infinity War.
Naast de Funko Pop! poppen zijn er ook Dorbz en sleutelhangers. Dorbz hebben een ander design dan Funko Pop! poppen. Dorbz poppen hebben bijvoorbeeld een rond lichaam en glimlachen altijd. Ze zijn ongeveer 7,5 cm hoog, waardoor ze kleiner zijn dan de Funko Pop! poppen.
Een Funko Pop! niet in de meeste schoenen passen. Toch is het zeker één van de goede Sinterklaascadeau tips van 2018 voor de liefhebber van Funko Pop! poppen. Voor elke Funko Pop! moet je overigens een ander bedrag betalen. De prijs voor een Funko Pop! ligt vaak tussen de 15 en 20 euro.
139947

8. Touch gloves

Nu de winter er weer aankomt is het handig om goede handschoenen te hebben. Het vervelende is dat je met de handschoenen niet gemakkelijk een berichtje kunt sturen. Maar wees gerust: hier is een oplossing voor!
Er bestaan verschillende handschoenen waarmee je met je duim en wijsvinger toch een touchscreen kunt bedienen. Zo is er de iGlove voor maar € 8,80 bij bol.com. Naast de iGlove zijn er veel andere handschoenen die dit kunnen, maar deze zijn vaak duurder.
Je moet voor jezelf de juiste handschoen vinden. Let bij het kopen op enkele dingen, zoals de maat van de handschoen. Het kan aangegeven worden met S, M en L. Dit zijn wel de ideale handschoenen voor als je buiten in de winter je telefoon wil gebruiken. Hierdoor krijg je nooit meer koude handen tijdens het typen van een bericht.
139971

7. Kalender van je favoriete game, film of serie

Voor wie snel wat vergeet is een agenda of kalender wel handig. Het maakt het dan nog leuker als het thema één van jouw favoriete game, film of serie is. Denk aan een kalender met foto's van Harry Potter, The Walking Dead, Game of Thrones, Spider-Man en Star Wars. Ook kalenders van stripfiguren zijn te koop. Er zijn genoeg entertainmentkalenders om uit te kiezen. Het leuke is dat je ze overal kan vinden!
Het past dan niet goed in je schoen, maar op een kalender kun je alle belangrijke data rondom je favoriete game, film of serie noteren. Eén van de handige Sinterklaascadeau tips voor mensen die in 2018 al het één en ander vergaten.
140363

6. Comics

Stranger Things heeft een tijdje geleden zijn eigen comic gekregen. De serie werd uitgeroepen als populairste Netflix serie. Nu verschijnt er ook een comic over Will Byers en zijn ervaring in de “Upside Down”. Dit verhaal krijgt vier uitgaven, maar Netflix heeft een deal gemaakt met Dark Horse comics voor meer verhalen.
Ze komen pas uit op 26 december 2018, maar je kunt nu alle vier de comics op de website van Dark Horse Comics kopen. Er zijn vier officiële covers, maar je kunt de comics ook met covers van andere artiesten kopen.
Naast Stranger Things zijn er ook een hoop andere comics, zoals de stripreeks van The Walking Dead. Manga en game comics zijn ook geliefd.
140365 1

5. Pixel hart (warmte veranderende mok)

Heb je met de koude dagen meer energie nodig? Giet wat warme thee of koffie in deze mok en zie hoe het hartje zich vult. Als echte gamer houd je de gamesessies tijdens de winter vol met deze mok.
Je kunt helaas geen chocolademelk opwarmen in de magnetron, aangezien de mok hier niet tegen kan. Ook moet je hem met de hand wassen, want de vaatwasser zal hij niet overleven. Als je hier geen rekening mee houdt, reageert de mok niet meer op warmte.
Voor maar 10 euro is deze mok van jou. Je kunt hem cadeau geven, maar natuurlijk ook zelf houden voor als je wat energie nodig hebt tijdens een gamesessie.
140375

4. Spider-Man: Homecoming

Binnenkort (in 2019) komt er een nieuwe Spider-Man film uit. Spider-Man: Far From Home. Om weer in de Spidey sfeer te komen kun je de film van dit jaar nog kijken, Spider-Man: Homecoming. De film kun je niet op Netflix kijken, dus dan maar met de dvd.
De dvd van Spider-Man: Homecoming kun je ook via je PlayStation of Xbox kijken. Dus pak een dekentje en scherm je even af van de buitenwereld. Je bent zo klaar om te genieten van Spider-Man.
Wat wij van de film vonden lees je in onze Spider-Man Homecoming Review.
140379

3. Bioscoopabonnement of Nationale Bioscoopbon

Wil je niet thuis blijven, maar vind je het toch te koud om naar buiten te gaan? In de bioscoop kun je genieten van de nieuwste films én je zit even niet opgesloten in je huis. Het is alleen niet zo leuk om gewoonweg wat geld te geven, zodat iemand naar de bioscoop kan.
Je kunt ook zelf iets plannen voor als je bijvoorbeeld een goede vriend wil verassen. Kies een film uit en neem hem of haar mee, maar dat is niet echt een leuk cadeautje voor in de schoen. Een cadeau dat wel in de schoen past én leuk is, is de Nationale Bioscoopbon.
Je kunt deze bon namelijk besteden bij meer dan 175 bioscopen en filmtheaters. Het kopen van een Nationale Bioscoopbon is geen wereldreis. Je kunt langsgaan bij een boekhandel, speelgoedzaak, supermarkt of een tankstation. Ook online kun je kijken bij bijvoorbeeld cadeaubon.nl en bol.com.
Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de Nationale Bioscoopbon website.
140380 1

2. Bluetooth Waterproof speaker

Sta je met het koude weer ook lang onder de douche te genieten van de warmte? Dan is het leuk om ondertussen te luisteren naar je favoriete muziek. Als je speaker dan niet spatwaterdicht is, kan het nog wel eens moeilijk zijn. Even snel op het knopje drukken om een nummer over te slaan en je speaker is nat.
Een waterdichte speaker is dan wel zo fijn. En dankzij deze speaker met Bluetooth, hoef je je telefoon niet mee te nemen. De stoom in de badkamer is namelijk slecht voor je telefoon. Deze speaker is ideaal voor je zang- en danssessie in de badkamer.
Een goede speaker voor thuis vinden is dan ook lastig. Voor meer inspiratie kun je kijken naar ons lijstje met de beste speakers voor thuis. Wil je de Bluetooth Waterproof speaker geven voor Sinterklaas? Dan kun je deze kopen voor € 12,95 in de kleuren groen, roze, wit en zwart.
140381

1. Trust GXT 101-SG Spectra

Tijdens het gamen heb je ook een goede muis nodig! De Trust GXT 101-SG Spectra is een echte gamingmuis met een comfortabel design. Dankzij de vijf knoppen kun je eenvoudig schakelen tussen de verschillende DPI-instellingen.
Om de muis te gebruiken heb je natuurlijk een ondersteunende besturingssysteem nodig. Voor deze muis van Trust zijn dat Windows 7, Windows 8 en Windows 10. Als je de muis wil kun je hem kopen voor € 14,99 in de kleuren rood, blauw en groen.
Wil je toch nog kijken naar andere gamingmuizen? Dit zijn de beste budget gamingmuizen, met onder andere een andere muis van Trust!

10 Sinterklaascadeau tips voor 2018

Of je Sinterklaas groots viert of juist het feest rondom de Goedheiligman klein houdt, een cadeautje is altijd leuk. Het juiste cadeautje voor iemand vinden is lastig, maar het hoeft geen oneindige speurtocht te zijn. Met deze tien Sinterklaascadeau tips voor 2018 hopen we je op het juiste spoor gebracht te hebben.
Wat zijn jullie plannen voor Sinterklaas? En koop je een cadeau uit deze lijst? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws