10 goedkope Xbox One games voor onder de kerstboom

  Kerst komt steeds dichterbij en er moeten wel cadeautjes onder de boom komen. Daarom hebben wij een lijstje voor je gemaakt van 10 goedkope Xbox One games die je op je verlanglijstje kunt zetten.

  Liggen er nog geen kerstcadeautjes voor je onder de kerstboom, omdat je niet weet wat je op je verlanglijstje moet zetten? Dan gaan wij je helpen, hieronder vind je namelijk 10 goedkope Xbox One games voor onder de kerstboom. Alle games op deze lijst zijn voor rond de 20 euro verkrijgbaar, ze zijn dus niet al te duur.

  10. Dragon Age Inquisition

  Dragon Age Inquisition is het derde deel in de Dragon Age serie. In Dragon Age zul je op avontuur gaan in deze magische wereld, waar draken het luchtruim onveilig maken. Jij gaat als speler in het land Thedas orde op zaken stellen, want het lot van Thedas ligt in jouw handen. Kun jij de vrede terug brengen naar Thedas in deze tijd van oorlog?

  Dragon Age Inquisition is voor €19,99 te koop bij Bol.com

  9. Far Cry Primal

  Far Cry Primal is het laatste spel in de Far Cry reeks. Ontwikkelaar Ubisoft is een hele andere kant opgegaan met de serie, het spel speelt zich namelijk 10.000 jaar voor Christus af. In de steentijd waren er nog geen geweren en granaten, jij zult dus met enkel dingen die je kunt verzamelen moeten overleven in de wildernis. Pas wel op voor wilde dieren, de sabeltandtijgers zetten maar al te graag hun tanden in jouw arm.

  Far Cry Primal is voor €24,00 te koop bij Intertoys

  8. Mortal Kombat XL

  Mortal Kombat wordt al jaren gezien als een van de beste fighting games. Met Mortal Kombat XL is dit niet anders. Al je favoriete karakters zijn weer in de game te vinden en staan klaar om voor jou de strijd aan te gaan. Bekende elementen als brutalities en fatalities zijn weer in de game te vinden, daarnaast zijn er nieuwe gamemodi toegevoegd aan Mortal Kombat, bijvoorbeeld de Challenge Tower. Je hebt dus altijd iets te doen met Mortal Kombat XL

  Mortal Kombat XL is voor €24,99 te koop bij Media Markt

  7. Sunset Overdrive

  Sunset Overdrive is de kleurrijke game die is ontwikkeld door Insomniac Games, die vooral bekend is geworden door het ontwikkelen van Ratchet & Clank. De invloeden die Ratchet & Clank hebben gehad op de studio zijn duidelijk te zien in Sunset Overdrive. De game heeft namelijk een uitermate hoge customization standaard. Alles is echt aan te passen, je personage, maar ook je wapens kun je aanpassen in deze game.

  Sunset Overdrive is voor €20,99 te koop bij Bart Smit

  6. The Evil Within

  The Evil Within is een survival horror game, waarin jij speelt als Sebastian Castellanos. Jij zult op zoek moeten gaan naar de benodigde items en bepaalde keuzes moeten maken. Wees wel voorzichtig wat niet elke vijand is door jou uit te schakelen, dus raak vooral niet overmoedig. Alle plekken waardoor jij loopt zullen gaandeweg veranderen, dus kijk niet te raar op als er opeens een gang is, die er eerst niet was.

  The Evil Within is voor €18,00 te koop bij Media Markt

  5. ReCore

  In ReCore zul je in de half-open wereld die gevuld is met robots, verschillende puzzels moeten oplossen . ReCore is ontworpen door Keji Inafune, de maker van Mega Man. Zowel Mega Man als Metroid hebben een grote rol gespeeld in het ontwerpen van ReCore en dat is zeker te zien in hoe deze wereld is opgebouwd. Op in het leven van de heldhaftige Joule en los met verschillende upgrades de puzzels op.

  ReCore is voor €24,99 te koop bij Media Markt

  4. Gears of War Ultimate Edition

  Gears of War Ultimate Edition is een remaster van de eerste Gears of War. Gears of War Ultimate Edition heeft verbeterde grafische elemeten, ook heeft de remaster verbeterd geluid. Dit zijn allemaal reden om voor het eerst in te stappen of Gears nog eens te bezoeken. Helemaal omdat Gears of War 4 nu uit is, is er geen beter moment om weer eens terug te gaan naar de eerste game.

  Gears of War Ultimate Edition is voor €18,00 te koop bij Media Markt

  3. Quantum Break

  Quantum Break is de laatste game van de studio die jou al eerder Max Payne en Alan Wake bracht, Remedy Entertainment. In Quantum Break staat tijdreizen centraal, hoe kun jij tijd het beste manipuleren, zodat jij hier het meeste profeit van hebt. Jij speelt als Jack Joyce, die het opneemt tegen de kwadaardige organisatie Monarch. Door het oplossen van puzzels zul jij meer informatie over de organisatie verzamelen, maar dan moet je nog beslissen wat je met deze informatie gaat doen.

  Quantum Break is voor €29,95 te koop bij de Media Markt

  2. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

  De levensduur van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege verliep heel anders dan bij de meeste games. De meeste games verliezen namelijk hun populariteit naarmate ze ouder worden, maar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege werd alleen maar populairder. Vanwege deze populariteit heeft ontwikkelaar Ubisoft aangekondigd dat het een tweede seizoen gaat organiseren. Er is dus geen beter moment om te beginnen aan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is voor €24,00 te koop bij Bart Smit

  1. State of Decay

  State of Decay is een Third-person zomie survival game. In State of Decay zul je belangrijke beslissingen zullen nemen, waaronder op welke manier jij je kamp opbouwd. Al je beslissingen zullen gevolgen hebben op de toekomst. Omdat het een survival game is zul je niet respawnen, als je doodgaat zul je verschijnen als een andere persoon uit jouw kamp. Er zitten dus echt gevolgen aan doodgaan.

  State of Decay is voor €22,00 te koop bij Nedgame

  Dragon Age: Inquisition

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.