Dit zijn de 10 beste Netflix series van dit moment

Article
woensdag, 04 maart 2020 om 18:47
vr 191116 bragp488014f1583238425
Netflix heeft nog niet zo lang geleden een nieuwe functie. Ze maakt een top 10 lijstje van de best bekeken films en series die op Netflix staan. Dit zijn de top 10 Netflixseries van deze week.

Formula 1: Drive to Survive

Formula 1: Drive to Survive is een serie voor alle mensen die van racen houden. In elke aflevering wordt er een team gevolgd van coureurs, managers en teameigenaars. In het eerste seizoen kwam Max Verstappen veel in het seizoen voor. Zowel zijn hoogtepunten als dieptepunten worden in beeld gebracht en we zien nog veel meer andere coureurs die strijden voor de titel van Formule 1. Seizoen 2 is net begonnen.
altered carbonf1575992952

Altered Carbon

De serie Altered Carbon speelt zich 360 jaar in de toekomst af, in het jaar 2384 in een metropool genaamd Bay City. Als je doodgaat, kan je bewustzijn in een apparaat worden gestopt waardoor je weer opnieuw kan leven, maar dat betekent niet gelijk dat je onsterfelijk kan zijn. Alleen de rijkste mensen kunnen dit betalen. In de serie volgen we Takeshi Kovacs, de enige overlevende soldaat van een wereldorde. Hij krijgt 250 jaar later dankzij een rijke man de kans om opnieuw te leven door een moord op te lossen.
i am not okay with thisf1583765734

I Am Not Okay With This

Sidney is een 17- jarige tiener wiens vader zelfmoord heeft gepleegd en samen woont met haar broertje en haar moeder met wie ze niet een al te beste relatie heeft. Sidney heeft wel eens last van woedeaanvallen. Op een dag is het zo erg dat ze dingen kan laten doen die ze eigenlijk niet wil. Ze ontdekt dat ze speciale krachten heeft. Ze probeert haar krachten te beheersen, maar dat gaat niet bepaald goed.

Love Is Blind

In de serie volgen we 30 mannen en 30 vrouwen die op zoek zijn naar hun ware liefde. Ze krijgen niet te zien met wie ze aan het speeddaten zijn. Ze hebben elkaar alleen maar kunnen spreken. De serie maakt duidelijk via een experiment of liefde echt blind maakt of niet. Ze ontmoeten families van hun partners en mogen een kijkje nemen in hun leefomstandigheden. Als ze gaan trouwen zullen ze beslissen of ze bij elkaar blijven of niet.
narcosf1583765716

Narcos Mexico

in het tweede seizoen van Narcos Mexico gaat het verhaal van Miguel Ángel Félix Gallardo verder. Dat betekent nog meer drugs, vrouwen en geweld. In het eerste seizoen van Narcos Mexico zagen we Pablo Escobar, een gangster die uiteindelijk stierf. Het verhaal van Narcos Mexico gaat veel verder dan alleen maar criminelen of drugsdealers.
riverdale seizoen 3 op netflix onderweg de eerste details 131168

Riverdale

Voor seizoen 4 hadden fans veel vragen. De belangrijkste was of Jughead nog wel zou leven of niet. Het verhaal van de tieners Archie, Betty, Veronica en Jughead in het stadje Riverdale krijgt weer nieuwe wendingen. De vraag was ook of Archie en Veronica nog bij elkaar blijven en waar Alice Cooper en de rest van de farm gebleven zijn. Het stadje draagt steeds meer geheimen met zich mee.
pup academyf1583332030

Pup Academy

Een man genaamd Charlie heeft een pup academie opgezet voor pups die leren een hond te worden. Zijn kleinzoon Morgan helpt hem om de pups Spark, Corazon en Whiz te helpen met opvoeden. De pups leren om te gaan met vriendschap en de band tussen hond en mens. De pups beleven allerlei avonturen. Soms gaat het goed, maar soms is het een totale chaos.
the strangerf1583332263

The Stranger

Adam Price woont samen met zijn vrouw Corinne en kinderen en alles lijkt normaal. Wanneer een mysterieuze vrouw hem vertelt dat Corinne haar zwangerschap heeft vervalst, verdwijnt Corinne plots op geheimzinnige wijze. Adam probeert Corinne terug te vinden en hij probeert te achterhalen wie die mysterieuze vrouw is en of zij iets te maken heeft met de verdwijning van zijn vrouw.
locke keyf1583332529

Locke & Key

Nina en haar kinderen Tyler, Kinsey en Bode verhuizen van Seattle naar Matheson nadat haar man Rendall Locke wordt vermoord door oud- student Sam Lesser. Nia en haar kinderen trekken in het huis van Rendall en de kinderen vinden overal in het huis geheimzinnige sleutels. Met die sleutels kunnen ze op magische wijze deuren openen. Maar ondertussen is een kwaadaardige demoon ook op zoek naar die sleutels.

Toy Boy

Een stripper genaamd Hugo Beltrán wordt in Málaga na zeven jaar vrijgelaten nadat hij werd verdacht wegens moord op de man van zijn minnares toen hij wakker werd op een boot naast een verbrand lijk. Hij wil uiteindelijk bewijzen dat zij het fout heeft en doet er alles aan om bewijs te vinden om zijn onschuld te bewijzen. Dat doet hij met hulp van een advocate genaamd Triana Marín.
Dit artikel is op 26 mei 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties