10 beste Cyber Monday 2023 MediaMarkt deals

Article
zaterdag, 25 november 2023 om 8:00
De Black Friday en Cyber Monday 2023 deals vliegen ons weer flink om de oren. Als je het overzicht een beetje kwijt bent, helpen we je graag op weg om wat mooie deals te scoren. We hebben bijvoorbeeld een aantal van de beste MediaMarkt deals op een rij gezet.

Mario + Rabbids Sparks Of Hope

Het is algemeen bekend dat Nintendo-games niet vaak en niet veel worden afgeprijsd. Voor een jaren oude Mario-game betaal je zelfs met Black Friday vaak nog 40 tot 50 euro. Maar Mario + Rabbids Sparks of Hope is gemaakt en uitgegeven door Ubisoft en die games raken wel flink afgeprijsd. Je kunt de game nu voor maar twee tientjes op de kop tikken en daar kun je een hoop plezier van hebben.

Bose QuietComfort SE

Een goede koptelefoon is nooit weg en qua audio ben je vaak aan het goede adres bij Bose. Met Black Friday is de Bose QuietComfort SE flink in de aanbieding. Met Active Noise Canceling en opties om zowel via bluetooth als bedraad te luisteren, kun je met deze koptelefoon op elk gewenst moment van je muziek genieten zonder vervelende omgevingsgeluiden.
samsung galaxy bud2 prof1700753240

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Wie liever iets kleiners heeft, of de voorkeur geeft aan in-ears, kan ook scoren met Black Friday. De Samsung Galaxy Buds zijn namelijk ook in de aanbieding. Ook deze oortjes beschikken over Active Noise Canceling en bovendien werken ze naadloos met al je andere Galaxy-apparaten. Om de batterijduur hoef je het ook niet te laten: als je de oplaadcase bij de hand houdt kun je 23 uur uit deze oortjes slepen.

The Last of Us Part 1

Had The Last of Us echt een remake nodig? Nee, eigenlijk niet, maar nu die er is, is het natuurlijk wel de beste manier om de game te spelen. Wellicht wil je dat dit jaar eindlijk eens gaan doen na het zien van de HBO-serie. In dat geval kun je The Last of Us Part 1 nu voor één van de laagste prijzen tot nu toe scoren.
steelseries apex 9 tklf1700753377

SteelSeries Apex 9 TKL

Je PC-setup is natuurlijk niet compleet zonder toetsenbord, maar niet elk toetsenbord is voor iedereen even geschikt. Een volledig toetsenbord neemt bijvoorbeeld best wel veel ruimte in, terwijl je het num pad eigenlijk maar zelden nodig hebt. Met de SteelSeries Apex 9 TKL laat je dan num pad achterwege, zodat je wat meer ruimte overhoudt op je bureau. Het kan nog kleiner, maar dan raak je ook de pijltoetsen kwijt, terwijl die toch wel handig zijn als je ook wel eens kantoorwerk doet op dezelfde PC.

Ring Video Deurbel Pro 2 Hardwired

Gemak dient de mens en met de moderne technologie kun je je huis van heel wat gemakken voorzien. Neem bijvoorbeeld de videodeurbel: je kunt de bezorger vertellen waar hij een pakje neer kan zetten als je niet aan de deur kan komen. Voor de Jehova’s Getuigen hoef je ook je stoel niet meer uit, want die heb je ook al snel in de smiezen. Deze deurbel van Ring is bovendien bedraad, dus je batterij is ook nooit leeg.
samsung galaxy tab a8 wifif1700753510

Samsung Galaxy Tab A8 Wifi

Je kan een hoop met een computer, maar zelfs een lichte laptop is soms een heel ding om mee te nemen. Dan kan een tablet een uitkomst zijn, bijvoorbeeld voor eenvoudige tekstverwerking, of om een stukje te lezen. De Samsung Galaxy Tab A8 is al niet het duurste model dat je kunt vinden en is ook nog eens afgeprijsd voor Black Friday.

LG 75QNED916QA (2022)

Op zoek naar een nieuwe tv? Het is een populair product met Black Friday en er zijn dan ook veel goede deals. Als je niet per se het allernieuwste model hoeft, kun je de LG 75QNED916QA overwegen. Met een 75 inch, 4K MiniLED scherm kun je van mooie plaatjes genieten. Ook leuk: de tv heeft 4 HDMI-aansluitingen, dus je hebt ruimte voor lekker veel apparaten, zoals een soundbar, console en 4K blu-ray.
msi creator z17hx studiof1700753719

MSI Creator Z17HX Studio

Als je veel zware taken uit moet voeren, zoals foto- en videobewerking, kunnen de kosten van een laptop snel in de papieren lopen. Maar met Black Friday kun je bijvoorbeeld de MSI CReator Z17HX Studio met honderden euro’s korting scoren. Deze beschikt over een stevige processor en een goede grafische kaart. Bovendien heeft hij een touch screen en een hoop aansluitingen, dus je kunt er alle kanten mee op.

Resident Evil 4

We hebben heel wat mooie games mogen spelen dit jaar. De remake van Resident Evil 4 hoort daar zeker bij. Die game kun je nu spotgoedkoop scoren bij MediaMarkt. De PS5 versie is momenteel niet zo goed beschikbaar, maar de PS4 versie kost ook nog geen drie tientjes. Die kun je bovendien gratis upgraden naar de PS5-versie, dus het is evengoed een goede deal als je al op current-gen speelt.