10 beste Cyber Monday 2022 deals voor Xbox One

Article
woensdag, 23 november 2022 om 15:30
xbox one s all digitalf1591873863
Als jij nog geen 'next'-gen spelcomputer hebt bemachtigd is er geen man over boord. Want ook de Xbox One heeft nog een hoop mooie games om te spelen. En gelukkig zijn daar ook hele coole Cyber Monday deals voor te vinden. Dit is de top 10 beste Cyber Monday 2022 deals voor Xbox One!

Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromeda is een hele coole game uit de stal van Bioware. In de game speel je als Pathfinder, op zoek naar een veilige plek voor de mensheid. Verwacht een uniek avontuur, genoeg actie en toffe RPG-elementen. De game is nu spotgoedkoop aan te schaffen.
middle earth shadow of war definitive edition aangekondigd 136908

Middle Earth: Shadow of War

De verhalen van Tolkien vervelen nooit. Middle Earth: Shadow of War is een verhaal dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en die van The Lord of the Rings. Alleen is er één verschil: jij kijkt niet toe, jij speelt de hoofdrol in deze game! Ben jij sterk genoeg om het op te nemen tegen hordes van Orcs? Ook deze game is nu belachelijk goedkoop.
the quarry 03 1f1655239698

The Quarry

Deze horrorgame is nog niet zo lang uit en nu al ontzettend goedkoop. Als je fan bent horrortitels is dit toch wel één die je gespeeld moet hebben. In deze game beleef je een filmisch verhaal op zomerkamp en dan weet je al dat dat niet veel goeds belooft. Spannend!
life is strange 2 gameplay trailer toont achtergrond diaz broers 137540 1

Life is Strange 2

Ben jij op zoek naar een meer verhalende games, zit je met deze titel goed. Life is Strange 2 is namelijk een episodische game waarin je de broers Daniel en Sean beter leert kennen. Alleen heeft één van de twee een wel hele bijzondere gaven. Deze game kent een goed verhaal en is ontzettend verslavend om te spelen.
call of duty vanguard headerf1635931238

Call of Duty Vanguard

Heb je zin in een Call of Duty game? Dan is Call of Duty Vanguard wellicht dé game om te spelen. In deze game ga je aan de slag met allerlei missies in de Tweede Wereldoorlog. Dit is dan ook de Call of Duty die een soort van terug naar de basis is gegaan. Verder valt er genoeg te beleven dankzij een campaign en multiplayer opties.
back 4 bloodf1623840996

Back 4 Blood

Soms is het leuk om hersenloos zombies te bestrijden en dan niet alleen, nee, gewoon in een team. Gelukkig kan dat met Back for Blood, een hele leuke zombiegame die je online met vier spelers kunt spelen. En doe dat, want je zult tactisch te werk moeten gaan om alle missies te voltooien. Bovendien is het ook een stuk gezelliger om met een team dit avontuur aan te gaan. Gelukkig is de game dan nu ook flink in de aanbieding.
batman arkham collectionf1647606895

Batman: Arkham Collection

Als je Gotham Knights te duur vindt, maar wel graag met Batman aan de slag wil, dan is dit wellicht wat voor jou. Met de Arkham Collection waan je je Batman en ga je heel wat vijanden te lijf. Uren speelplezier zijn gegarandeerd en wat dat betreft krijg je dus echt waar voor je geld. Deze games worden nooit saai!
tiny tinas wonderlands 1f1645549055

Tiny Tina's Wonderlands

Gearbox heeft weer een geweldige knotsgekke game afgeleverd, Tiny Tina's Wonderlands. Als je houdt van cel-shaded actievolle avonturen? Dan is deze game echt wat voor jou. Bovendien kun je dit gehele avontuur samen doorlopen. Dus vergeet er vooral niet nog één te bestellen voor je vriend of vriendin of nog meer. Er is een co-op voor vier personen.
halo infinitef1632209469

Halo Infinite

Als je op zoek bent naar een te gekke co-op game is dit je game! Halo Infinite kan eindelijk samen co-op gespeeld worden. Master Chief blijft na al die jaren ongekend populair en dat geldt ook voor de Halo serie. Als jij weer eens zien hebt in een goede shooter, is dit jouw game!
forza horizon 5f1623677698

Forza Horizon 5

Deze game is wat duurder, maar dan heb je wel gelijk de laatste game uit de beroemde Forza serie. Race op diverse toffe circuits en droom lekker weg. Dit is een racetitel waar je jezelf uren in kunt verliezen. Vandaag betaal je niet de hoofdprijs, maar een paar tientjes minder.