Netflix heeft plannen voor een game van Squid Game

News
maandag, 18 oktober 2021 om 14:30
squidgame unit 104 1570f1638354373
De Hollywood Reporter hield een interview met Minyoung Kim, de vice president van Netflix Azië. Het interview ging over Squid Game. Tijdens het interview kwam ook ter sprake dat er plannen zijn voor een game van Squid Game. Goed nieuws dus voor fans van de serie.
Squid Game is een groot succes voor Netflix. Het is dus ook niet raar dat Netflix denkt aan andere manieren om geld aan de franchise te verdienen. De streamingdienst heeft daarom nu plannen om een game te maken gebaseerd op Squid Game. Netflix houdt zich de laatste maanden al veel meer bezig met het maken van games rondom haar eigen projecten.

Hoe gaat de game eruit zien?

Wat voor game het precies zal worden, maakte Minyoung Kim niet bekend. Het is ook nog maar een plan en de serie is pas een maand uit. De plannen kunnen er dus wel zijn, maar het zal niet zo zijn dat de game al ver in productie is of uberhaupt al bij een ontwikkelaar ligt. Daarom kan het nog alle kanten op gaan. Het zal waarschijnlijk een battle royale game gaan worden, want zo werkt het in de serie ook.
Netflix is niet alleen van plan om een game van Squid Game uit te brengen. Er wordt ook gekeken naar nog veel meer merchandise. Voor fans van de serie zijn deze grote plannen goed nieuws. De komst van een tweede seizoen van Squid Game is nog niet officieel bevestigd, maar gezien het succes en de andere plannen is de kans vrijwel zeker dat er een tweede seizoen van Squid Game zal gaan komen.

Populair Nieuws