Nieuwe releasedatum Rainbow Six Extraction op vreemde manier bekendgemaaakt

News
maandag, 18 oktober 2021 om 14:00
rainbow six extractionf1623522620
De shootergame Tom Clancy's Rainbow Six Extraction heeft een nieuwe releasedatum gekregen van Ubisoft. Dat is alleen wel op een vreemde manier gedaan, want er is een oude blogpost bijgewerkt.
Rainbow Six Extraction zou oorspronkelijk uitkomen in 2020 onder de naam Rainbow Six Quarantine, maar de game kreeg een naamverandering en kreeg een nieuwe releasedatum voor september 2021. Die datum werd alleen ook niet gehaald en de titel werd opnieuw uitgesteld tot ergens in 2022. Nu weten we dat de nieuwe releasedatum 20 januari 2022 is. Dat staat namelijk in een oude blogpost van Ubisoft.
Het lijkt er op dat Ubisoft laatst deze post heeft aangepast, maar wanneer dat precies is gebeurd, is niet bekend. De blogpost kwam oorspronkelijk van 12 juni 2021. Hoewel de releasedatum nu in de blogpost staat, heeft Ubisoft dit zelf nog niet officieel heeft aangekondigd of bevestigd met een nieuw bericht.

Vechten tegen aliens

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction is een co-op shooter game, waarin verschillende spelers kunnen samenwerken om te vechten tegen alienparasieten. Je kan kiezen uit twaalf maps om in te spelen die verdeeld zijn in vier regio's van de Verenigde Staten. Hoe verder je in de levels komt, des te moeilijker de aliens worden om te verslaan. Wanneer je een missie verliest, kan dat bovendien grote consequenties hebben. Zo kan er een Operator wordt ontvoerd, waardoor je niet meer kan gebruiken totdat je de Operator in kwestie redt in een aparte missie.
Rainbow Six Extraction zal op release beschikbaar zijn voor de Xbox series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en in de Ubisoft Store voor de PC.