Componist Ramin Djawadi sluit zich aan bij The Eternals

News
woensdag, 24 februari 2021 om 14:30
Ramin Djawadi, beter bekend als componist voor maar liefst 73 afleveringen van Game of Thrones en 20 afleveringen van Westworld, gaat muziek componeren voor Marvel’s The Eternals. Dit heeft GeeksWorldwide bevestigd op Twitter.

Ramins muziek

Ramin Djawadi is een beroemde componist voor meerdere grote series en films. Zo is hij een Emmy-winnaar geworden voor zijn muziek voor Game of Thrones. Ook heeft hij muziek geschreven voor Westworld en Tom Clancy’s Jack Ryan. Het is niet de eerste keer dat Ramin muziek componeert voor de MCU. Zo heeft hij voor de eerste Iron Man film in 2008 ook muziek gemaakt.
Nu komt Ramin Djawadi dit jaar terug om muziek te componeren voor Marvel’s gloednieuwe film: The Eternals. Tevens heeft The Eternals ook een nieuwe editor gevonden, namelijk: Dylan Tiechnor. Hij heeft een Oscar gewonnen voor zijn werk voor Zero Dark Thirty in 2012. Ook heeft hij meegeholpen aan het editen van Boogie Nights, Brokeback Mountain en The Town, om er maar een paar op te noemen.

The Eternals

The Eternals gaat over een team van prehistorische aliens die voor duizenden jaren in het geheim op aarde leven. Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame gebeurt er een dramatisch geval, waardoor de aliens zich uit de schaduwen moeten tillen om herenigd te worden en hun prehistorische vijanden te verslaan: De Deviants.
De cast van The Eternals bestaat onder andere uit: Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Kit Harrington en nog veel meer beroemde namen. Het belooft dus een waar spektakel te worden, waarin we kunnen genieten van Ramin Djawadi’s nieuwste werk.

Populair Nieuws