Zijn opnames Bridgerton seizoen 2 van start gegaan?

News
woensdag, 17 maart 2021 om 16:00
rsz bridgerton 106 unit 00073rf1618471291
Het kijkcijferkanon Bridgerton heeft ervoor gezorgd dat veel kijkers snakken naar een nieuw seizoen. We hoeven dan ook niet lang meer te wachten. Zo heeft acteur Luke Newton foto’s op Instagram geplaatst die hinten naar Bridgerton seizoen 2 opnames.
Het kijkcijferkanon Bridgerton heeft ervoor gezorgd dat veel kijkers snakken naar een nieuw seizoen. We hoeven dan ook niet lang meer te wachten. Zo heeft Bridgerton-acteur Luke Newton foto’s op Instagram geplaatst die hinten naar Bridgerton seizoen 2 opnames.
Klik hier om de Instagram post van Luke Newton te bekijken.

Bridgerton seizoen 2 opnames

Hoewel we kunnen zien dat de nieuwste foto’s herinneringen zijn van seizoen 1, bevat de Instagram post een cryptische omschrijving. Zo schrijft Luke Newton ‘’The boys are back in town’’, wat kan hinten naar de cast van Bridgerton, die teruggekeerd is voor de opnames van seizoen 2.
rsz bridgerton 101 unit 03266rf1615972678

Verwachtingen voor Bridgerton seizoen 2

Ook al is seizoen 2 van Bridgerton nog ver weg, kunnen we wel al een paar verwachtingen maken die we zeker terug gaan zien in seizoen 2. Zo gaat Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey, de hoofdrol op zich nemen in het tweede seizoen. Dit waren origineel Simon en Daphne, maar als we de Bridgerton boeken mogen geloven, draait het tweede deel vooral over de liefdesrelatie van Anthony.
Zijn nieuwe interesse in seizoen 2 is Kate Sharma, gespeeld door Sex Education-actrice Simone Ashley. Tevens kunnen we de cast van het eerste seizoen gewoon weer terugzien in het nieuwe seizoen, alleen dan als een iets kleinere rol.

Populair Nieuws

Laatste Reacties