Tip: Kijk deze Netflix films voordat ze definitief verdwijnen

Article
vrijdag, 16 april 2021 om 18:30
netflix 5432181 1920f1658221200
Het aanbod van Netflix wordt dagelijks aangevuld, maar daarmee is de kans groot dat er een aantal dingen verwijdert worden. Nu is Netflix NL van plan een aantal grote films in de komende weken voorgoed te verwijderen. In dit artikel vind je de Netflix films die binnenkort verwijderd worden en die je nog snel een keer moet kijken!

1. The Notebook

The Notebook staat nu nog op Netflix en is een film uit 2004. De film gaat over twee jonge geliefden, die door oorlog en klassenverschillen gescheiden worden van elkaar in de jaren 40. De film is een verfilming van Nicholas Sparks gelijknamige boek. Mensen die in de film spelen zijn onder andere Ryan Gosling, Rachel McAdams en James Garner.
Alhoewel de film nu nog op Netflix staat, wordt de film over enkele dagen al verwijderd. 21 april is de laatste dag dat je de film kan kijken, daarna wordt de film verwijderd van de streamingdienst.
Bekijk de trailer van The Notebook hieronder:

2: La La Land

La La Land, waar ook Ryan Gosling in speelt, is een musicalfilm en gaat over Mia en Sebastian. De twee hebben hun eigen dromen. Die van Sebastian is een eigen jazzclub oprichten, die van Mia is een wereldberoemde actrice te worden. Het duo ontmoet elkaar op een dag en moedigen elkaar aan om hun eigen dromen na te jagen. Toch zorgt dit tussen de twee geliefden voor veel problemen.
Je hebt nog de tijd om film te bekijken. Zo is de laatste dag dat je La La Land kunt kijken, 21 mei. Daarna wordt ook deze film verwijderd van de streamingdienst.
Bekijk de trailer van La La Land hieronder:

3. Magic Mike

Magic Mike, een film uit 2012, is een komedie. In Magic Mike ontdekt een ervaren, mannelijke stripper een jonge danser genaamd de Kid. Hij leert hem hoe je nou een echt feestje kan bouwen, hoe je vrouwen kan versieren en hoe je makkelijk geld kan verdienen. Samen treden ze met de hele groep op om alle vrouwen te versieren en geld te incasseren.
Ook voor deze film heb je nog even de tijd om het te bekijken. Zo wordt Magic Make na 1 juni verwijderd van Netflix.
Bekijk de trailer van Magic Mike hieronder:

Netflix films die verwijderd worden

Vooralsnog is er geen nieuws van andere films die snel van Netflix verwijdert worden. Ben jij van plan deze drie films nog snel te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!